Lifestyle

Κόνι Μεταξά: Θέλει να αφαιρέσει το στήθος που έβαλε

Κόνι Μεταξά: Θέλει να αφαιρέσει το στήθος που έβαλε
Κόνι Μεταξά: Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή αναφέρθηκε στις αισθητικές επεμβάσεις που έκανε στο παρελθόν και για τις οποίες φέρεται να έχει μετανιώσει.

Κόνι Μεταξά: Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη ήταν η Κόνι Μεταξά. Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις αισθητικές επεμβάσεις τις οποίες είχε κάνει στο παρελθόν.

Η ίδια αποκάλυψε μάλιστα ότι έχει μετανιώσει για τις επεμβάσεις στα χείλη και το στήθος της. Πλέον, σκέφτεται πολύ σοβαρά στο να προβεί στην αφαίρεσή τους.

“Είμαι υπέρ των πλαστικών. Αν δε σου αρέσει κάτι άλλαξε το. Έχω αλλάξει το στήθος μου, αλλά τώρα θα το βγάλω. Το έχω αποφασίσει. Κουράστηκα και πιστεύω πως δεν μου ταιριάζει κιόλας.

Είμαι πολύ μικρή. Ήδη έχουν περάσει τρία χρόνια και συνέχεια αισθάνομαι πως πνίγομαι. Είχα φτιάξει και τα χείλη μου μια φορά”, ανέφερε σχετικά.

View this post on Instagram

Brown

A post shared by K O N N I E (@kmetaxa) on

Η Κόνι Μεταξά δεν δίστασε να μιλήσει και για την ανασφάλεια που έτρεφε για την εικόνα της. Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής στο τετ-α-τετ με την Ελεωνόρα Μελέτη.

“Όλοι άνθρωποι όταν κοιταζόμαστε, κοιτάμε τις λεπτομέρειες. Δεν έχει υπάρξει φορά που να πω δεν μου αρέσει μια φωτογραφία, από μικρή βγάζω τις ανασφάλειες μου για να συνδεθώ με αυτές.  Αυτοσαρκάζομαι και μετά το βλέπω κι εγώ με χιούμορ δεν ξέρω τι δεν μου αρέσει”.

View this post on Instagram

THE PULL #hmhellas #hm

A post shared by K O N N I E (@kmetaxa) on

Πάντως, δεν δίστασε να υπερτονίσει το δυνατό σημείο του χαρακτήρα της. Η ίδια ανέδειξε το χιούμορ ως το δυνατό της σημείο.

“Δυνατό μου σημείο θεωρώ το χιούμορ μου. Αν κάποιος μου στείλει ερωτικό μήνυμα δεν απαντώ γιατί αυτό που βλέπουν δεν είναι η Κόνι. Στα αρνητικά σχόλια δεν απαντάω γιατί θέλω να τους δείξω πόσο κακοί είναι. Δεν με πληγώνουν αλλά από εγωισμό δεν πληγώνομαι”.

πηγή φωτογραφιών: Instagram / kmetaxa

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments