Αθλητισμός

Ολυμπιακός μπάσκετ: Κατέθεσε έφεση για το -6

Ολυμπιακός μπάσκετ: Κατέθεσε έφεση για το -6
Ολυμπιακός μπάσκετ: Οι ερυθρόλευκοι κινήθηκαν στο ΑΣΕΑΔ για την τιμωρία τους για την μείωση της ποινής τους, ζητώντας την απόλυτη νομιμότητα.

Ολυμπιακός μπάσκετ: Οι ερυθρόλευκοι τιμωρήθηκαν με ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών επειδή αποχώρησαν από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στον ημιτελικό Κυπέλλου, διαμαρτυρόμενοι για την διαιτησία.

Από την στιγμή που ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με -6 βαθμούς από την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ, ήταν αναμενόμενο πως θα  κινηθούν για να κάνουν έφεση για την ποινή τους.

Όχι για να μειώσουν την τιμωρία τους όμως. Κύριο μέλημα του Ολυμπιακού είναι να τηρηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Από την στιγμή λοιπόν που η Αθλητικός Δικαστής τον τιμώρησε με το δίκαιο του ΕΣΑΚΕ, κίνηση που προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη στην ομάδα του Πειραιά, ήταν φυσικό να προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ για να τιμωρηθούν με το δίκαιο της ΕΟΚ, αφού εκεί ανήκει το Κύπελλο Ελλάδας άρα έτσι θα έπρεπε να συμβεί εξ αρχής.

Τι είχε γίνει στο ματς

Ο Ολυμπιακός δεν βγήκε να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς διαμαρτυρήθηκε για την διαιτησία και είναι χαρακτηριστικό ότι οι παίκτες αποχώρησαν από το ΟΑΚΑ με την ΚΑΕ να βγάζει ανακοίνωση.

Την απόφαση να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ έλαβαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, στο ημίχρονο του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό κι ενώ το σκορ ήταν 40-25 υπέρ των «πρασίνων».

Σε δήλωσή του στην ΕΡΤ, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είχε πει: «Ολα αυτά είναι μεθοδευμένα. Εχουν παίκτες απλήρωτους, έχουν ρίξει λευκή πετσέτα και τώρα λένε πως φταίνει οι διαιτητές.

Η οικογένεια Αγγελόπουλων θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό και βρήκαν ευκαιρία να τα ρίξουν σε εμάς και στους διαιτητές. Κι εμείς έχουμε χάσει στο ΣΕΦ, αλλά μπαίνουμε μέσα και παίζουμε. Τι είναι αυτά τα πράγματα;»

Εν συνεχεία, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατευθύνθηκε στον πάγκο του Ολυμπιακού και άφησε ένα… κόκκινο γυναικείο εσώρουχο.

Αξίζει να σημειωθεί πως τελικά στον τελικό με τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός στέφθηκε κυπελλούχος Ελλάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments