Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ο Ολιβέιρα, η Πόρτο και η περίπτωση ανταλλαγής παικτών

ΠΑΟΚ: Ο Ολιβέιρα, η Πόρτο και η περίπτωση ανταλλαγής παικτών
ΠΑΟΚ: Η Πόρτο "ψάχνει" το ρόστερ της ομάδας του Λουτσέσκου, ώστε να προχωρήσει η υπόθεση αγοράς. Ποιο όνομα ακούστηκε.

ΠΑΟΚ: Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα ήρθε στη Θεσσαλονίκη υπό το καθεστώς δανεισμού για έξι μήνες. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής ενσωματώθηκε σχετικά άμεσα στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μάλιστα, στη χθεσινή άνετη επικράτηση του ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη, ο Πορτογάλος πήρε φανέλα βασικού. Αν και βρίσκεται λίγο καιρό στην ομάδα, ο ΠΑΟΚ φαίνεται να σκέφτεται από τώρα την προοπτική αγοράς του από τους “Δράκους”.

Φυσικά, για να συμβεί αυτό, θα πρέπει η ομάδα της Θεσσαλονίκης να τα “βρει” με την Πόρτο. Οι Πορτογάλοι εξετάζουν τις επιλογές τους και φέρονται μάλιστα να πραγματοποιούν “ελέγχους” στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Δεν αποκλείεται, ενδεχόμενο deal για την απόκτηση του Ολιβέιρα, να περιλαμβάνει έμψυχα ανταλλάγματα από πλευράς της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας “Sportime”.

Ήδη, γράφτηκε ένα όνομα που θα μπορούσε κάλλιστα να δοθεί στην Πόρτο ως αντάλλαγμα για τον Ολιβέιρα. Οι φήμες ήθελαν τον Λέο Ζάμπα ως υποψήφιο προς ανταλλαγή. Ωστόσο, στον ΠΑΟΚ δεν επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τον εν λόγω παίκτη για την υπόθεση Ολιβέιρα.

Οπότε, σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα, εάν η Πόρτο κάνει κρούση για τον Ζάμπα, για να τον φέρει στην Πορτογαλία ως αντάλλαγμα, πιθανότατα θα λάβει αρνητική απάντηση.

Ποιος είναι ο Σέρτζιο Ολιβέιρα

Ο Σέρζιο Μιγκέλ Ρέλβας ντε Ολιβέιρα γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου του 1992 στο Πάσος ντε Μπραντάο της Πορτογαλίας και έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της τοπικής ομάδας. Το 2002, όντας μόλις 10 ετών, εντοπίστηκε από τους σκάουτερ της Πόρτο, και άμεσα εντάχθηκε στα Τμήματα Υποδομής των Δράκων.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε δυναμικά με την Πόρτο, προλαβαίνοντας να φορέσει τη φανέλα της ομάδας του σε 17 αγώνες, με δύο γκολ και δύο ασίστ.

Ο Σέρζιο Ολιβέιρα είναι διεθνείς με όλες τις μικρές Εθνικές Ομάδας της Πορτογαλίας, ενώ έχει και τρεις συμμετοχές με την Ανδρών.Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε… αθόρυβα και την τελευταία μέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου έφερε στη Θεσσαλονίκη τον Πορτογάλο μέσο ως δανεικό με οψιόν αγοράς.

πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments