Ελλάδα

Δολοφονία Τοπαλούδη: Οι 47 κλήσεις του Ροδίτη μετά το έγκλημα – Επικοινώνησε με γνωστό δικηγόρο

Δολοφονία Τοπαλούδη: Οι 47 κλήσεις του Ροδίτη μετά το έγκλημα – Επικοινώνησε με γνωστό δικηγόρο
Όσα έκαναν μετά την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη οι 2 κατηγορούμενοι.

Δολοφονία Τοπαλούδη: Η υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας , συνεχίζει να απασχολεί ολόκληρο το πανελλήνιο, καθώς συνεχώς έρχονται στο «φως» νέα στοιχεία για την δράση των δύο κατηγορουμένων.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο 21χρονος Ροδίτης από τις 28 Νοέμβριου μέχρι και την παραμονή της σύλληψής του πραγματοποίησε 47 κλήσεις. Μιλούσε συνεχώς με τη μητέρα του τουλάχιστον δύο φόρες την ημέρα, ενώ την ημέρα της σύλληψής του έδωσε το τηλέφωνο στον πατέρα του, από το οποίο έγιναν 42 κλήσεις.

Από την άλλη, ο 19χρονος Αλβανός φαίνεται ότι επικοινώνησε ελάχιστα με τον πατέρα του. Τρεις φορές μέσα σε πέντε ημέρες.

«Η πρώτη τους κίνηση ήταν να μιλήσουν με τους δικούς τους και με κάποιο δικηγόρο. Από εκείνη την ημέρα ακόμα και από τα ξημερώματα. Είχαν λογική, το μυαλό τους δούλευε πάρα πολύ καλά. Έκαναν ότι είναι δυνατόν για να εξαφανίσουν οποιοδήποτε στοιχείο» είπε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, μιλώντας στο Star.

Δολοφονία Τοπαλούδη: Η αποκάλυψη του δικηγόρου που φέρεται να επικοινώνησε με τον 21χρονο

Όπως μετέδωσε το Star, o δικηγόρος που φέρεται να είναι το πρώτο πρόσωπο που επικοινώνησε ο Έλληνας κατηγορούμενος, μετά τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη, πήγε την Δευτέρα (18/2/19) στην ανακρίτρια Ρόδου,

Ο λόγος της επίσκεψής του, ήταν η αποκάλυψη που έφερε στο «φως» η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κινητού τηλεφώνου του πατέρα του Ροδίτη (από το οποίο τηλεφώνησε ο κατηγορούμενος).

Αναλυτικότερα, στις κλήσεις εμφανιζόταν να είναι ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο επικοινώνησε ο κατηγορούμενος μετά το έγκλημα.

Στην ανακρίτρια, ο δικηγόρος επιβεβαίωσε ότι είχαν επικοινωνία, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι μίλησε με τον πατέρα του Ροδίτη για άλλη υπόθεση. Η υπόθεση αφορούσε στην διεκπεραίωση εκκρεμότητας που είχε ο πατέρας του Ροδίτη με την υπογραφή ενός μισθωτήριου σε κατάστημα των Πεύκων.

Δολοφονία Τοπαλούδη: Η μαρτυρία που “καεί” τον Ροδίτη

Φίλος του Ροδίτη απεκάλυψε ότι η δράση του ήταν κοινό μυστικό στο νησί.

«Είναι γνωστό ότι κυνηγούσε κορίτσια», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Ξέρω ότι ήταν συνεχώς στο κυνήγι. Ό,τι πρόβλημα και να δημιουργούσε τον προστάτευε πάντα η οικογένειά του. Είχε δηλαδή πάντα την πλάτη του καλυμμένη. Δεδομένης της οικονομικής του επιφάνειας και των προβλημάτων που είχε δημιουργήσει στο παρελθόν, τα οποία καλύφθηκαν, θεωρώ ότι είναι δύσκολο να πεις ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε αυτόν τον άνθρωπο να τον αναγκάσει να κάνει κάτι που δεν ήθελε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments