Μedia

Survivor 3: “Χρυσάφι” στα πόδια πρώην παικτών

Survivor 3: “Χρυσάφι” στα πόδια πρώην παικτών
Survivor 3: Η Κατερίνα Δαλάκα έκανε την αρχή. Θα ακολουθήσουν κι άλλοι;

Survivor 3: Οι μεγάλες προσδοκίες των ιθυνόντων του Σκάι και του Ατζούν Ιλιτζαλί για την τηλεθέαση του «Survivor Ελλάδα-Τουρκία» δεν αποδείχθηκαν σωστές. Το ριάλιτι επιβίωσης μετρά τρεις εβδομάδες προβολής και τα ποσοστά στους πίνακες της Nielsen ολοένα και πέφτουν, καταγράφοντας πολλές φορές και αρνητικό ρεκόρ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το βράδυ της Δευτέρας, όπου το παιχνίδι σημείωσε στους άντρες 18-24 3,1% και προκάλεσε ιδιαίτερο προβληματισμό στα στελέχη. Να σημειωθεί, βέβαια, ότι ο φετινός κύκλος του «Survivor» σημειώνει το ίδιο χαμηλά ποσοστά και στην Τουρκία, με το πλήγμα να είναι διπλό για τον Ιλιτζαλί.

Έτσι, ο παραγωγός έχει επιστρατεύσει όλα τα δυνατά όπλα για να ανέβουν τα νούμερα και να έρθει επιτέλους η άνοιξη στην τηλεθέαση. Εδώ και μία εβδομάδα έχει έρθει σε επαφή με παίκτες από παλαιότερες σεζόν προκειμένου να ταξιδέψουν για Άγιο Δομίνικο, προτείνοντάς τους φυσικά ποσά που φαντάζουν αστρονομικά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η Κατερίνα Δαλάκα που ήδη έχει φύγει για το ριάλιτι επιβίωσης. Μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του περσινού κύκλου δέχθηκε πρόταση που αγγίζει τα 200.000 ευρώ και, όπως ήταν αναμενόμενο, δέχτηκε.

Μετά την ξανθιά αθλήτρια, ο Ιλιτζαλί φέρεται να έχει βάλει στο μάτι την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η παρουσία της οποίας στον Άγιο Δομίνικο την περασμένη σεζόν είχε φέρει τα πάνω κάτω και είχε σχολιαστεί όσο λίγες.

Φήμες θέλουν τον ισχυρό άνδρα του «Survivor» να έχει δώσει «γη και ύδωρ» στην παρουσιάστρια ώστε να πει το πολυπόθητο «ναι». Αν και ακόμη φαίνεται να μην έχει απαντήσει, τα μηδενικά στο ποσό που της έχει προτείνει και ο ρόλος της οικοδέσποινας και στον τρίτο κύκλο του «My style rocks» στον Σκάι σίγουρα είναι αρκετά δελεαστικά για να βρεθεί ξανά στο στίβο μάχης.

Να σημειωθεί ότι πληροφορίες θέλουν και τον Γιώργο Αγγελόπουλο να δέχθηκε μυθική πρόταση, με τον ίδιο να αρνείται καθώς όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν ότι το κεφάλαιο «Survivor» έχει κλείσει οριστικά για εκείνον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments