Μedia

MasterChef 3: Ένας καλεσμένος έκπληξη θα βρεθεί στο τηλεοπτικό ριάλιτι

MasterChef 3: Ένας καλεσμένος έκπληξη θα βρεθεί στο τηλεοπτικό ριάλιτι
MasterChef 3: Ένας γνωστός σεφ θα βρεθεί στον διαγωνισμό μαγειρικής και θα έχει ρόλο - έκπληξη.

MasterChef 3:  “Πίσω στον τόπο του εγκλήματος” θα επιστρέψει γνωστός τηλεοπτικός σεφ, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο σεφ θα βρεθεί στον διαγωνισμό μαγειρικής σε ρόλο – έκπληξη στο MasterChef 3.

Ο λόγος για τον Λάμπρο Βακιάρο.

Ο Λάμπρος  Βακιάρος, ο οποίος είναι γνωστός από τη συμμετοχή αλλά και τη νίκη του στο MasterChef του 2017, θα βρεθεί ως καλεσμένος στο ριάλιτι μαγειρικής σε έναν ρόλο που κανείς δεν γνωρίζει.

Ο τηλεοπτικός σεφ, τον οποίο παρακολουθούμε καθημερινά στη «Στη Φωλιά των Κούκου», θα βρεθεί ξανά στο MasterChef.

Θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους φετινούς συμμετέχοντες και σίγουρα να τους μάθει μερικά μυστικά.

Τι έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram

«Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος. Αύριο στις 21:00», έγραψε στο Instagram ο Λάμπρος Βακιάρος, χωρίς όμως να αποκαλύπτει ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος του.

Ποιος είναι ο Λάμπρος Βακιάκος

Ο Λάμπρος Βακιάρος γεννήθηκε στις ΗΠΑ, στο Lawrence της Μασαχουσέτης, στις 28 Δεκεμβρίου το 1991 και κατάγεται από τη Σάμο.

Σπούδασε στην Αθήνα, στην Ελβετική σχολή Alpine Center, με την πρώτη του πρακτική να γίνεται στο “Μykonos Grace” και μετά στην Ισπανία, στο παγκοσμίως φημισμένο με τρία αστέρια Michelin εστιατόριο “Restaurante Martin Berasatequi”, στο San Sebastian. Ακολούθησαν το “The Rich-Carlton, Abama” στην Τενερίφη, αλλά και το διάσημο Japanese εστιατόριο “Kabuki Wellington” και πάλι στην Ισπανία.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ανέλαβε την κουζίνα στο “La Τerrazza Bar Restaurant” στη Ρόδο ενώ ακριβώς μετά απ’ αυτή τη συνεργασία, ξεκίνησε το πρώτο του επιχειρηματικό πόνημα, με τα energy bars για το “Εν Καρπώ”, στη Θεσσαλονίκη.

Αργότερα εργάστηκε για το Japanese street food restaurant “Yoko Sushi & Bento” στο Κολωνάκι και το “Ηokyo”, στον Χολαργό Αττικής.

Τι είχε αναρτήσει στο Instagram μετά τη νίκη του στο MasterChef

«Πόσο όμορφο και συνταρακτικό είναι να βλέπεις αυτή την τεράστια και απροσδόκητη αγάπη βγαίνοντας από το παιχνίδι!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς στην πατρίδα μου, στο πανέμορφο νησί μου την Sámos, Samos, Greece που με στήριξε από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους εσάς που με στηρίξατε χωρίς να με γνωρίζετε από την αρχή μέχρι το τέλος στην πορείας μου στο διαγωνισμό.

Κλείνοντας για τελευταία φορά την πόρτα του MasterChef αυτό που κρατάω είναι μόνο τα θετικά, τους ανθρώπους που γνώρισα, τα συναισθήματα που βίωσα, τις προσπάθειες που αναγνωρίστηκαν.

Με παίρνουν λίγο τα ζουμιά τώρα που γράφω αυτό το post γιατί καταλαβαίνω ότι ένα μαγικό ταξίδι, μια εμπειρία που δεν μπορείς να την αγοράσεις με χρήματα και δεν μπορείς να την καταλάβεις αν δεν τη ζήσεις μόλις έφτασε στο τέλος.

Συγκίνηση και μόνο νιώθω μέσα μου, σαν να μου βγαίνει όλη η πίεση του παιχνιδιού, πράγμα το οποίο ίσως δεν ταιριάζει με την εικόνα του “σκληρού τύπου” που έβγαινε προς τα έξω.

Αλλά όπως μου είχε πει κάποτε ένας φίλος,

“Τα ωραία δεν τελειώνουν ποτέ κάνουν μια παύση για να ξανασυνεχίσουν, ακόμα καλύτερα.

Η αγάπη σας μου δίνει δύναμη για να συνεχίσω!

Αυτό λοιπόν που θέλω να θυμάστε είναι να μην σταματάτε να ονειρεύεστε.

Και αν σας έλεγα κάτι μέσα από την ψυχή μου θα ήταν το εξής:

Δουλέψτε σκληρά διαλέξτε τον δύσκολο δρόμο και κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα οι κόποι σας και η ενέργεια που έχετε καταναλώσει θα ανταμειφθούν.

Γιατί ο μόνος τρόπος να έχεις περισσότερα είναι να αξίζεις περισσότερα και για να αξίζεις περισσότερα κάτι πρέπει να κάνεις..

Αυτό το ξέρεις εσύ!

Αυτά από εμένα για σήμερα,θα τα ξαναπούμε σύντομα κι από αύριο κιόλας στο instagram».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments