Πολιτική

Χαμός στο Twitter με τη δήλωση Κυρανάκη για την ΑΕΚ

Χαμός στο Twitter με τη δήλωση Κυρανάκη για την ΑΕΚ
Ο Κυρανάκης δήλωσε οπαδός της ΑΕΚ από τότε που είδε τον Ντέμη Νικολαΐδη στα κάγκελα της σκεπαστής. Αλλά το Twitter δε... συγχωρεί.

Αναφορά και στην αγαπημένη του ομάδα, την ΑΕΚ, κάνει στο βιογραφικό του, στο προσωπικό του site, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

«Έχω 2 μεγάλες αγάπες. Τη μπάλα και τη μουσική. Έγινα ΑΕΚ όταν στα 6 μου είδα το Ντέμη να ανεβαίνει στα κάγκελα της σκεπαστής», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Μόνο που κάπου τα μπέρδεψε στις ημερομηνίες ο πρώην πλέον Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως παρατήρησαν κάποιοι στο twitter.

Ο γεννημένος το 1987 Κωνσταντίνος Κυρανάκης αποκλείεται να είδε τον Ντέμη Νικολαΐδη στη θύρα των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ έξι χρόνια μετά τη γέννησή του, το 1993, για δύο λόγους:

Πρώτον ο διεθνής πρώην επιθετικός της «Ένωσης» πήρε μεταγραφή από τον Απόλλωνα Αθηνών στην ΑΕΚ το 1996 και δεύτερον ο πασίγνωστος πανηγυρισμός του στα κάγκελα της σκεπαστής έγινε στις 31/1/1999, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (2-0).

Όταν δηλαδή ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης ήταν 12 ετών και όχι έξι όπως ο ίδιος γράφει στο βιογραφικό του.

Φυσικά το Twitter δεν του το… συγχώρεσε. Και τον έβγαλε στη φόρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments