Αυτοκίνητο

Honda e Prototype: Θα παρουσιαστεί στη φετινή Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης

Honda e Prototype: Θα παρουσιαστεί στη φετινή Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης
Honda e Prototype: Το νέο αυτό μοντέλο βασίζεται στο πρωτότυπο Urban EV Concept του 2017 που απέσπασε θετικές κριτικές.

Το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης της Honda θα παρουσιαστεί στη φετινή Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης με τη μορφή του e Prototype.

Το νέο αυτό μοντέλο βασίζεται στο πρωτότυπο Urban EV Concept του 2017 που απέσπασε θετικές κριτικές και αποτελεί μέρος της στρατηγικής «Electric Vision» της Honda για την ευρωπαϊκή αγορά.

Το μοντέλο είναι σχεδιασμένο ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής, συνδυάζοντας μοναδική σχεδίαση, προηγμένη λειτουργικότητα και συναρπαστική συμπεριφορά στο δρόμο.

Οι απαλές γραμμές του αμαξώματος ξεκινούν από το καπό του κινητήρα και συνεχίζονται στο πανοραμικό παρμπρίζ δημιουργώντας μία ενιαία επιφάνεια πάνω από τους εμπρός επιβάτες. Ωστόσο διαθέτει σχεδιαστικά στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει, όπως η απέριττη γραμμή του, οι κρυμμένες λαβές στις πόρτες και οι μικροσκοπικές κάμερες που βρίσκονται στη θέση των κλασικών εξωτερικών καθρεπτών.

Η πρίζα φόρτισης του αυτοκινήτου είναι ενσωματωμένη στο κέντρο της γρίλιας του καπό για μεγαλύτερη ευκολία, δίνοντας τη δυνατότητα φόρτισης και από τις δύο πλευρές.

Κάτω από το αμάξωμα κρύβεται μία ολοκαίνουργια πλατφόρμα ηλεκτροκίνησης, που έχει συμπαγείς διαστάσεις με σχετικά μακρύ μεταξόνιο, φαρδιά μετατρόχια και κοντούς προβόλυος. Στοιχεία που προσφέρουν εξαιρετική ευελιξία στην πόλη και δυναμική συμπεριφορά στον ανοικτό δρόμο.

Στο εσωτερικό, η καμπίνα είναι ευρύχωρη με ξεχωριστή αισθητική. Η απλή στη χρήση οριζόντια οθόνη με εναλλασσόμενες ενδείξεις, περιλαμβάνει μία σειρά έξυπνων εφαρμογών και υπηρεσιών επιτρέποντας στους επιβάτες να είναι πάντα συνδεδεμένοι στο ίντερνετ.

Από την οθόνη ο οδηγός μπορεί να χειριστεί, πέρα από τις πολυάριθμες λειτουργίες άνεσης και του infotainmaint, μία σειρά από ψηφιακά βοηθήματα της επόμενης γενιάς, καθώς και ένα απλό μενού πλοήγησης με δυνατότητα ταυτόχρονης διαχείρισης εφαρμογών.

Το Honda e Prototype έχει αυτονομία πάνω από 200 χιλιόμετρα και δυνατότητα ταχείας φόρτισης στο 80% μέσα σε 30 λεπτά. Στον ανοικτό δρόμο η οδήγηση αναμένεται να είναι απολαυστική και η εμπειρία οδήγησης γίνεται εξίσου συναρπαστική. Ο ισχυρός ηλεκτροκινητήρας μεταδίδει την κίνηση στους πίσω τροχούς, χαρίζοντάς του επιδόσεις αντάξιες ενός μικρού αυτοκινήτου επόμενης γενιάς.

*Φωτογραφίες κειμένου και εξωφύλλου twitter

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments