Ελλάδα

Έκρηξη στη Γλυφάδα: Αρχηγός του υποκόσμου στην Αυστραλία ο 56χρονος τραυματίας (pics&vid)

Έκρηξη στη Γλυφάδα: Αρχηγός του υποκόσμου στην Αυστραλία ο 56χρονος τραυματίας (pics&vid)
Έκρηξη στη Γλυφάδα: Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που ανατινάχθηκε το πρωί της Παρασκευής (1/3/19).

Έκρηξη στη Γλυφάδα: Ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της Αυστραλιανής μαφίας περιγράφουν τα Μέσα Ενημέρωσης της Αυστραλίας τον 56χρονο που τραυματίσθηκε όταν σημειώθηκε η έκρηξη στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, σήμερα (1/3/19) το πρωί στη Γλυφάδα.

Ο 56χρονος Α.Μ. που είναι Αυστραλός υπήκοος με καταγωγή από τον Λίβανο φέρεται να είχε φύγει από την Αυστραλία περίπου το 2014. Στη χώρα μας βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα πάντα με όσα μεταδίδουν Μέσα Ενημέρωσης της Αυστραλίας φέρεται να είχε δοσοληψίες με την ρωσική μαφία.

Ο 56χρονος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Αυστραλία μετά το ξέσπασμα «εμφυλίου» στη διαβόητη συμμορία μηχανόβιων κακοποιών Comanchero. Νικητής σ’ αυτόν το “πόλεμο” ήταν ο Νικ Μάρεϊ, ο οποίος μαζί με τον Α.Μ ήταν από τις παλαιότερες… καραβάνες της συμμορίας.

Μάλιστα, ο εμφύλιος μάλιστα ήταν αιματηρός. Δολοφονίες αλλά και επιθέσεις σε σπίτια και αυτοκίνητα με πυροβολισμούς ήταν καθημερινά περιστατικά του “εμφυλίου”. Μάλιστα, άνθρωποι του 56χρονου επιχείρησαν να σκοτώσουν τον Μάρεϊ. Τον “γάζωσαν” κανονικότατα, ωστόσο κατάφερε και επέζησε.

Ο Α.Μ. ήταν επικεφαλής των Comancheros Victorian από το 2013 μέχρι το 2014 οπότε κι έφυγε από τη χώρα. Παρά το γεγονός ότι είναι στην Ελλάδα εδώ και δύο χρόνια, η αστυνομία της Αυστραλίας υποστηρίζει ότι ο Α.Μ. εξακολουθεί να ασκεί επιρροή στους Comancheros. Μάλιστα, σύμφωνα με τη Heraldsun, ο Α.Μ. που έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης δέκα ετών για διακίνηση ηρωίνης, φέρεται να είχε σχέσεις και με εμπόριο όπλων.

Έκρηξη στη Γλυφάδα: Το χρονικό

Eurokinissi


Ήταν λίγο μετά τις 10. Ένας 56χρονος από τον Λίβανο, με αυστραλιανό διαβατήριο, κατέβηκε από το γυμναστήριο -όπου, σύμφωνα με πληροφορίες είχε πάει στις 9 το πρωί- άνοιξε την πόρτα της Mercedes-AMG και έκατσε στη θέση του οδηγού. Πατώντας το κουμπί για να πάρει μπρος, το αυτοκίνητο τινάχτηκε στον αέρα και τυλίχτηκε στις φλόγες, ενώ φωτιά πήραν και τέσσερα οχήματα τα οποία ήταν παρκαρισμένα πίσω από αυτό.

Κάτοικοι πετάχτηκαν έντρομοι από τα σπίτια τους, ενώ οι πυροσβέστες που έφτασαν απεγκλώβισαν τον άντρα και τον μετέφεραν στο Ασκληπιείο Βούλας με εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

«Ακούσαμε έναν θόρυβο που δεν τον έχω ξανακούσει. Κάπνα και μετά βγήκε φωτιά. Μου είπαν πως κάποιος τον τραβούσε να τον γλιτώσει», αποκαλύπτει ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Έκρηξη στη Γλυφάδα: Τι εντόπισε η ΕΛΑΣ

Eurokinissi


  • Υπολείμματα δυναμίτη εντοπίστηκαν στο σημείο της έκρηξη του αυτοκινήτου μάρκας Mercedes σε υπαίθριο χώρο πάρκινγκ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί εντόπισαν τα υπολείμματα δυναμίτη και συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν η έκρηξη πραγματοποιήθηκε με τηλεχειριστήριο ή με παγίδευση του ΙΧ.

Την έρευνα ανέλαβε η διεύθυνση ασφάλειας Αττικής. Η Ασφάλεια και συγκεκριμένα το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών που ανέλαβε την υπόθεση ερευνά αν είναι εγκληματική ενέργεια και το κυριότερο ποιοι είναι αυτοί που ήθελαν να βγάλουν από τη μέση τον επιχειρηματία.

Το κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που έφθασε στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την Αγίου Νικολάου στη Γλυφάδα, ερευνά τον τρόπο με τον οποίο οι δράστες παγίδεψαν το αυτοκίνητο μάρκας Mercedes-AMG με τις πινακίδες Αυστραλίας και τραυμάτισαν τον 56χρονο Λιβανέζο οδηγό του (το δίπλωμα που βρέθηκε είναι και αυτό Αυστραλίας).

  • Δείτε βίντεο λίγο μετά την έκρηξη:

*βίντεο Μαξιμιλιανός Ροβεσπιέρος


Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments