Αθλητισμός

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Ετοιμάζεται για την πρώτη του συμμετοχή μετά την επιστροφή του

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Ετοιμάζεται για την πρώτη του συμμετοχή μετά την επιστροφή του
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αναμένεται να κάνει άμεσα την πρώτη του συμμετοχή μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος επέστρεψε στον Ολυμπιακό, την ομάδα με την οποία συνέδεσε τις σημαντικότερες επιτυχίες της καριέρας του.

Ο έμπειρος αμυντικός, εντάχθηκε στο ρόστερ των “ερυθρολεύκων” στα τέλη Ιανουαρίου, όταν και ανακοινώθηκε η μεταγραφή του από τον σύλλογο του Πειραιά.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν έχει κάνει ακόμη το ντεμπούτο του, όσον αφορά τη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό.

Κάτι που αναμένεται να συμβεί λίαν συντόμως. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Αβραάμ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των “ερυθρολεύκων” θα ρίξει στη μάχη τον Αβραάμ στα ματς που θα ακολουθήσουν της διακοπής για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής, το προπονητικό κέντρο της ομάδας θα αδειάσει, καθώς αρκετοί παίκτες θα ενσωματωθούν στην αποστολή των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων.

Οπότε με δεδομένο ότι θα γυρίσουν λίγο πριν το ματς με τον Ατρόμητο, είναι δεδομένο πώς ο Αβραάμ θα μπει στην… εξίσωση και θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Έτσι, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα ξαναφορέσει σε επίσημο ματς τη φανέλα με τα “ερυθρόλευκα”, ανοίγοντας και επισήμως τη δεύτερή του θητεία στην ομάδα. Η πρώτη έλαβε χώρα την εξαετία 2008-2014.

Ο Αβραάμ είχε καταγράψει 124 συμμετοχές, σημειώνοντας 5 γκολ με τον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε στην Τουρκία και την Τραμπζονσπόρ, στην Κίνα για λογαριασμό της Σανχάι Σενχούα, στην Ιαπωνία με τη Τζουμπίλο Ιβάτα, ενώ πριν από την επιστροφή του, είχε αγωνιστεί στην Αυστραλία για την Μπρίσμπειν Ρορ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments