Lifestyle

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: “Είναι σαν να μην υπήρξα ποτέ σύζυγος του Ανδρέα”

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: “Είναι σαν να μην υπήρξα ποτέ σύζυγος του Ανδρέα”
Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου ξέσπασε σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Μετά τα μεσάνυχτα” με την Ελεονόρα Μελέτη. Σε αυτή την συνέντευξη προχώρησε σε αρκετές αποκαλύψεις σχετικά με την καταδίκη της για χρέη.

Η ίδια κατηγορεί τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ για τα οικονομικά της προβλήματα. “Θέλουν την εξόντωση μου οι εκσυγχρονιστές του ΠΑΣΟΚ. Να τελειώσετε την Λιάνη, αυτή ήταν η εντολή” ήταν τα λόγια της.

Παράλληλα, δεν έκρυψε την απογοήτευση της για το γεγονός πως δεν κλήθηκε στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου. “Είναι σαν να μην υπήρξα ποτέ σύζυγός του Ανδρέα, τον θυμούνται μόνο όταν έρχονται εκλογές” λέει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια με συγκίνηση μίλησε για τη στιγμή που κατάλαβε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου έφυγε από την ζωή της. “Είχε φύγει για τον ουρανό και εγώ του φώναζα πως δεν έχει το δικαίωμα να μου το κάνει αυτό. Ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου”.

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Τα προβλήματα με το δημόσιο

Κατηγορούμενη ενώπιον του Ε΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας, προκειμένου να δικαστεί για το αδίκημα της κατ’ εξακολούθηση μη καταβολής χρεών στο Δημόσιο, βρέθηκε προ ημερών η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά, τα χρέη της κ. Παπανδρέου ξεπερνούν τις δέκα χιλιάδες ευρώ, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσό.

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου επέλεξε να μη βρεθεί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων και να μη δώσει το «παρών» στη δικαστική αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας.

Με συνοπτική ακροαματική διαδικασία και χωρίς την εξέταση μάρτυρα, το δικαστήριο προχώρησε με σύμφωνη εισαγγελική γνώμη στην καταδίκη της κυρίας Λιάνη.

Ο λόγος ήταν ότι δεν έχει καταβάλλει την οφειλή της στο ελληνικό Δημόσιο αλλά ούτε έχει προχωρήσει σε ρύθμιση, γεγονός που λειτούργησε ιδιαίτερα επιβαρυντικά για την ίδια. Το αποτέλεσμα ήταν να της επιβληθεί τελικά ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments