Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Η περίπτωση Γκαλίτσιου και το μπάτζετ

Παναθηναϊκός: Η περίπτωση Γκαλίτσιου και το μπάτζετ
Που κοιτάζει ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυσή του και τι συμβαίνει με τον Έλληνα δεξιό μπακ.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει να «σκανάρει» την αγορά, με τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα να περιμένουν να μάθουν το διαθέσιμο μπάτζετ, αλλά σε κάθε περίπτωση να μην ξεφεύγουν σε υποψήφιους στόχους.

Οι δυο τους, άλλωστε, γνωρίζουν πολύ καλά πως, ακόμη κι αν έρθει η αδειοδότηση, τα χρήματα που θα έχουν διαθέσιμα δε θα είναι πολύ περισσότερα από τα περσινά, σε συνέχεια της σκληρής πολιτικής λιτότητας της ΠΑΕ.

Για το λόγο αυτόν, στο «τριφύλλι» επιθυμούν μόνο περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι θα είναι εγγυημένα καλύτεροι από όσους φύγουν, αποφεύγοντας πειράματα του περασμένου καλοκαιριού, όπως επισημαίνεται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα».

Την ίδια στιγμή, οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Γιώργου Γκαλίτσιου, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Τουρκία.

Ο Έλληνας μπακ, που στο παρελθόν είχε θητεύσει στον Ολυμπιακό, έχοντας υπάρξει… μήλον της έριδος με τον Παναθηναϊκό, θα μείνει λογικά ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Μουκρόν και η συνεργασία, που είχε με τον Δώνη στην ΑΕΛ, δεν αποκλείεται να έπαιζε ρόλο στην υπόθεση, αν μεταφραζόταν σε πραγματικό ενδιαφέρον.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments