Πολιτική

Νέα Δημοκρατία σε Τσίπρα: Τραγούδα “Bella Ciao” μέχρι το οριστικό “Ciao”

Νέα Δημοκρατία σε Τσίπρα: Τραγούδα “Bella Ciao” μέχρι το οριστικό “Ciao”
"Ανάξια περαιτέρω σχολιασμού" αναφέρει η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα για μια μεγάλη προοδευτική συμμαχία σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Με τον τίτλο «Τσίπρα ciao» το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας απαντά στην ομιλία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στο Γαλάτσι.

«Ο κ. Τσίπρας που:

  • συμπορεύτηκε με τη ΧΑ στις πλατείες της αγανάκτησης,
  • συνεργάστηκε μαζί της για να ρίξει την προηγούμενη Κυβέρνηση,
  • καθυστερεί τη δίκη της εδώ και 4 χρόνια, και
  • συγκυβέρνησε με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ,

ανακάλυψε ξαφνικά τον κίνδυνο της ακροδεξιάς” τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ προσθέτοντας πως η εμφάνισή του Αλέξη Τσίπρα είναι ανάξια περαιτέρω σχολιασμού. “Τον αφήνουμε να τραγουδάει το Bella Ciao μέχρι οι πολίτες να του πουν το οριστικό Ciao” επισημαίνει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Να αναφέρουμε, ότι το βράδυ του Σαββάτου (6/4/19) με το σύνθημα «Ενώνουμε δυνάμεις για την Ελλάδα των πολλών για την Ευρώπη των λαών» πραγματοποιήθηκε η πρώτη πανελλαδική συνάντηση για μια μεγάλη προοδευτική συμμαχία σε Ελλάδα και Ευρώπη, στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου.

Οι ομιλητές προέκριναν την ανάγκη δημιουργίας Αριστερού προοδευτικού πόλου απέναντι στις προκλήσεις για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Επεσήμαναν πως η Ευρωπαϊκή Ένωση χρειάζεται θεσμική μεταρρύθμιση αλλά παραμένει το σπίτι μας.

Διαβάστε αναλυτικά όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρα στην ομιλία του, εδώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments