Αθλητισμός

Όμρι Άλτμαν: Μακριά από τον Παναθηναϊκό το μέλλον του

Όμρι Άλτμαν: Μακριά από τον Παναθηναϊκό το μέλλον του
Ο Όμρι Άλτμαν είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό.

O Όμρι Άλτμαν ήταν ο μεγάλος άτυχος της περσινής σεζόν του Παναθηναϊκού.

Ο Ισραηλινός είχε υποστεί ρήξη χιαστών με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες.

Μέχρι να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς έχασε ένα μεγάλο μέρος και της φετινής χρονιάς.  Παρά το γεγονός πως είναι κανονικά διαθέσιμος, δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Γιώργου Δώνη.

Στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Άλτμαν μπήκε στην ενδεκάδα εξαιτίας της απουσίας του Γιάννη Μπουζούκη. Σε αυτό το παιχνίδι βρήκε δίχτυα, αλλά ένα γκολ δεν είναι αρκετό.

Όμρι Άλτμαν: Το “αλμυρό” συμβόλαιο του Ισραηλινού

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 25χρονος είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι από τους “πράσινους”.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού προτιμάει άλλους παίκτες στην ίδια θέση, ενώ υπάρχει και το θέμα του συμβολαίου του. Αυτό φτάνει τις 220.000 ευρώ, ποσό που αποτελεί μεγάλο για τα δεδομένα της ομάδας.

Οι δυο πλευρές έχουν ήδη κάτσει στο ίδιο τραπέζι προκειμένου να συζητήσουν για την λύση της συνεργασίας τους.

Η πρόθεση των ανθρώπων του “τριφυλλιού” είναι να ακολουθήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές την ίδια οδό προκειμένου να ανοίξει χώρος στο ρόστερ για να έρθουν παίκτες που θα βοηθήσουν περισσότερο την ομάδα.

Όσο για τον ίδιο τον Άλτμαν, δεν αποκλείεται να προταθεί σε άλλες Ελληνικές ομάδες από τη στιγμή που είναι χαρούμενος με την ζωή στην χώρα μας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments