Μedia

Ναταλία Δραγούμη: Μιλάει για το πως γνωρίστηκε με τον σύζυγό της

Ναταλία Δραγούμη: Μιλάει για το πως γνωρίστηκε με τον σύζυγό της
Η Ναταλία Δραγούμη αναφέρεται στην γνωριμία με τον σύζυγό της, στην οικογένειά της και στα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

Η γνωστή ηθοποιός, Ναταλία Δραγούμη, είναι κόρη του Μάρκου Δραγούμη, μέλους της οικογένειας Δραγούμη. Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου.

Η Ναταλία Δραγούμη είναι μια πανέμορφη γυναίκα και είναι, εκτός από άριστη επαγγελματίας, μαμά αλλά και σύζυγος.

Μάλιστα απόψε στην εκπομπή After Dark μιλάει για τα επαγγελματικά της, την γνωριμία με τον σύζυγό της και την οικογένειά της.

Η Ναταλία Δραγούμη δίνει όλες τις λεπτομέρειες για το πώς γνωρίστηκε με τον σύζυγό της και εξηγεί γιατί δεν θέλει να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο. Επίσης, μιλάει για την πολυσυζητημένη παράσταση “Ζητείται Ψεύτης” και τα νέα της επαγγελματικά σχέδια.

Στο Εξομολογητήριο απαντάει σε μία σειρά after dark ερωτήσεων: ποια είναι η μεγαλύτερη κατινιά που έχει κάνει σε σχέση, για ποιο λόγο τσακώνεται συνήθως με τον σύζυγό της και πώς αντιμετωπίζει την απιστία στη ζωή της.

Η καριέρα της

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, το 1993, μέσα από τη σειρά κωμική σειρά του MEGA, «Μάνα είναι μόνο μία» (σκην. Γιάννη Κοτσώνη), όπου υποδύονταν τη κόρη της Μαίρης Χρονοπούλου. Το 1994, πρωταγωνίστησε στην κοινωνική σειρά «Οι Χρηματιστές» (σκην. Δημήτρη Σοφιανόπουλου) ενώ συμμετείχε και σε ένα επεισόδιο της σειράς «Έρωτας & Πάθος» (σκην. Γιάννη Λαπατά). Τη σεζόν 1995-1996 πρωταγωνίστησε στην αστυνομική σειρά «Πειρασμός» (σκην. Γιάννη Διαμαντόπουλου).

Έπειτα από ένα διάλειμμα τριών ετών, επέστρεψε τηλεοπτικά το 1999, με τη σειρά της ΕΡΤ, «Μπίζνες στα Βαλκάνια» (σκην. Βασίλη Μπουντούρη) και ακολούθησε η σειρά «Ουδέν πρόβλημα» (σκην. Λάμπη Ζαρουτιάδη) στο κανάλι STAR. Τη σεζόν 2001-2002 πρωταγωνίστησε μαζί με τον Γιάννη Βούρο στη σειρά του ΑΝΤ1, «Όσο υπάρχει αγάπη» (σκην. Γρηγόρη Καραντινάκη) ενώ την ίδια περίοδο έπαιξε σε πέντε επεισόδια της αστυνομικής σειράς του ALPHA, «Κόκκινος Κύκλος».

Τη σεζόν 2003-2004, πρωταγωνίστησε στην αισθηματική σειρά «Πεθαίνω για σένα» (σκην. Πάνου Κοκκινόπουλου) ενώ παράλληλα, το 2004, συμμετείχε στις σειρές «Safe Sex TV Stories» (επεισόδιο: Κενά Αέρος) και «10η εντολή» (επεισόδιο: Ένα λεπτό αργότερα).

Το 2005, συμμετείχε στις σειρές «Babalou» (σκην. Χρήστου Δήμα), «Σαν γλυκό του κουταλιού» (σκην. Ρέινας Εσκενάζυ) και ξανά «10η εντολή» (επεισόδιο: Μεσοτοιχία). Το 2007 πρωταγωνίστησε μαζί με τους Γιώργο Νινιό και Πασχάλη Τσαρούχα στη δραματική σειρά του ALPHA, «Για την καρδιά ενός αγγέλου» (σκην. Στράτου Μαρκίδη) και σε ένα επεισόδιο της αστυνομικής σειράς «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα» στο ίδιο κανάλι.

Το 2008, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στις σειρές «Η εξαφάνιση» (σκην. Στράτου Μαρκίδη) και «Παύλος Μελάς: Γράμματα από την Μακεδονία» (σκην. Τζαννέτου Κομνηνέα). Η δεύτερη ήταν αφιερωμένη στη ζωή του Παύλου Μελά.

Το 2009 πρωταγωνίστησε μαζί με τον Χάρη Ρώμα στη κωμική σειρά «Doctor Ρούλης» (σκην. Στέφανου Κοντομάρη), η οποία όμως διεκόπη σε εννέα επεισόδια λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Το 2011, συμμετείχε στην ελληνική εκδοχή του χορευτικού σόου «Dancing with the Stars» όπου κατέκτησε την έβδομη θέση.

Το 2014, ανέλαβε τη παρουσίαση της μαγειρικής εκπομπής του ALPHA, «Μ.Α.Μ.» ενώ παράλληλα, έπαιξε και σε δύο επεισόδια της σειράς «Τρίχες».

Το 2016, έκανε ένα πέρασμα από τη σειρά MEGA, «Μάλιστα, Σεφ!» (σκην. Σπύρου Ρασιδάκη) ενώ τη σεζόν 2017-2018 πρωταγωνίστησε στη κωμική σειρά ALPHA, «Έλα στη θέση μου» και παράλληλα παρουσίασε με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, τη μουσική εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι» στην ΕΡΤ1.

Αν και αρχικά προβλέπονταν να συνεχίσει και στη τρίτη σεζόν της σειράς «Έλα στη θέση μου», τελικά αποφάσισε να αποχωρήσει για να παρουσιάσει τη δεύτερη σεζόν της εκπομπής «Στα τραγούδια λέμε ναι», αυτή τη φορά με τον Μιχάλη Μαρίνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments