Αθλητισμός

NBA: Έγραψε ιστορία ο Γκρεγκ Πόποβιτς

NBA: Έγραψε ιστορία ο Γκρεγκ Πόποβιτς
NBA: Ο Γκρεγκ Πόποβιτς έγραψε ιστορία στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

NBA: Ο Γκρεγκ Πόποβιτς αποτελεί έναν από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία τους μπάσκετ. Για κάποιους είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών.

Ο Αμερικανός κόουτς έγραψε ιστορία στον μαγικό κόσμο του NBA. Στο παιχνίδι των Σπερς με αντίπαλο τους Νάγκετς είδε την ομάδα του να κάνει το 1-0 στην διαδικασία των play off.

ΝΒΑ: Οι ομάδες που βλέπουν την πλάτη του Πόποβιτς

Αυτή η νίκη έκανε τον 70χρονο, τον προπονητή με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ. Συγκεκριμένα ο Πόποβιτς έφτασε τις 1.413 νίκες, αφήνοντας τον Λένι Ουίλκενς στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας.

Από αυτές, 1.245 νίκες είναι στην κανονική περίοδο και 168 στα playoffs. Για να καταλάβει κανείς πόσο μεγάλο είναι αυτό το επίτευγμα μπορεί να δει ότι τέτοια νούμερα δεν τα φτάνουν ολόκληρες ομάδες.

Ο Πόποβιτς έχει περισσότερες νίκες από όσες έχουν οι Γκρίζλις, Μάτζικ, Πέλικανς, Τίμπεργουλβς, Ράπτορς και Χόρνετς σε όλη τους την ιστορία στο NBA.

O Γκρεγκ Πόποβιτς βρίσκεται στον πάγκο του Σαν Αντόνιο από το μακρινό 1996 και αποτελεί έναν από τους μακροβιότερους τεχνικούς στην ιστορία του πρωταθλήματος της Αμερικής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments