Πολιτική

Κώστας Αρβανίτης: Επεισόδια στην Κατερίνη με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (vids)

Κώστας Αρβανίτης: Επεισόδια στην Κατερίνη με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (vids)
Επεισοδιακή ήταν εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη, με ομιλητές τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Κώστα Αρβανίτη και Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Αποδέκτες έντονων αποδοκιμασιών από πολίτες της Κατερίνης έγιναν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης και Αλέξανδρος Νικολαΐδης, το βράδυ του Σαββάτου.

Κάτοικοι της Κατερίνης είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Επιμελητήριο, όπου έγινε η εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας.  Οι πολίτες διαμαρτύρονταν για τη Συμφωνία των Πρεσπών και φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης.

Οι συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν τους δύο υποψήφιους ευρωβουλευτές αλλά και όσους βρέθηκαν στο κτήριο της Επιμελητηρίου Κατερίνης για την εκδήλωση της Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Προδότες», «η Μακεδονία είναι ελληνική», «ξεφτιλισμένοι» φώναζαν οι οργισμένοι πολίτες.

Την ακόμα μεγαλύτερη οργή τους προκάλεσε το γεγονός οτι αρκετοί από τους παριστάμενους κατά την έξοδό τους από το επιμελητήριο γελούσαν ειρωνικά με ορισμένους να φωνάζουν «ντροπή σου Νικολαΐδη» και άλλους να απαντούν με ειρωνικά χειροκροτήματα.

Oι πολίτες έγιναν έξαλλοι με τη στάση του Κώστα Αρβανίτη, καθώς ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές ήρθε σε αντιπαράθεση με τους συγκεντρωμένους, τους οποίους τραβούσε σε βίντεο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Κάποια στιγμή, κάποιοι από τους συγκεντρωμένους πέταξαν αντικείμενα προς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός, ενώ έντονη ήταν η παρουσία της αστυνομίας προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που εμπόδισαν τους διαδηλωτές να πλησιάσουν στο κτήριο και τους πολίτες να απαντούν «σήμερα η αστυνομία, αύριο τι;».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments