Αθλητισμός

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Το “ευχαριστώ” στον κόσμο του Ολυμπιακού (vid)

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Το “ευχαριστώ” στον κόσμο του Ολυμπιακού (vid)
O Αβραάμ Παπαδόπουλος φόρεσε ξανά την φανέλα του Ολυμπιακού και οι οπαδοί του επιφύλαξαν μια φοβερή υποδοχή.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μετά από αρκετά χρόνια φόρεσε ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα στην εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ξάνθη (4-0).

Ο Έλληνας αμυντικός αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας και όλα έμοιαζαν σαν να μην έλειψε στιγμή από το λιμάνι της καρδιάς του.

Ο έμπειρος σέντερ μπακ μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με την ερυθρόλευκη φανέλα μετά από 5 χρόνια ή 1695 ημέρες!

Ο 34χρονος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 69′ αντί του Γιασίν Μεριά.

Σήμερα (16/4/19) θέλησε να ευχαριστήσει τους οπαδούς των Ερυθρόλευκων, για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλασσαν στο δεύτερο ντεμπούτο του για την ομάδα.

Με μια ανάρτησή του στα social media, ο έμπειρος αμυντικός ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξή του, ανεβάζοντας ένα βίντεο με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την αγάπη σας. Η ατμόσφαιρα ήταν μαγική», έγραψε χαρακτηριστικά.

  • Δείτε το ποστ στο instagram του Αβραάμ Παπαδόπουλου:

Ο Αβραάμ και ο Ολυμπιακός

Τον Ιούλιο του 2008 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό έναντι του ποσού των €2.500.000, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο και την πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό κατέκτησε το νταμπλ.

Το πρώτο του τέρμα με την ομάδα του Πειραιά το πέτυχε εναντίον της Σλόβαν Μπρατισλάβας στις 29 Ιουλίου 2009, βοηθώντας την ομάδα του να επικρατήσει με 0-2 στον αγώνα αυτό για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.


Τη διετία 2010-2012 μαζί με τον Όλοφ Μέλμπεργκ αποτέλεσαν το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο των “ερυθρολεύκων” κατακτώντας ισάριθμες χρονιές το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Τον Ιούνιο του 2012, λίγες ημέρες μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του στο Euro 2012 και την πρόωρη επιστροφή του στην Ελλάδα για να χειρουργηθεί, ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, δείγμα του πόσο εκτιμήθηκε η προσφορά του τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια στον σύλλογο, αλλά και η έμπρακτη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του για το πόσο υπολογίζεται για τη συνέχεια.

Τον Ιανουάριο του 2013 κι έπειτα από επτάμηνη αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Πειραιωτών επανήλθε στην εκτός έδρας αναμέτρηση εναντίον της Καβάλας για τον θεσμό του κυπέλλου, όταν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου αντικατέστησε τον Κώστα Μανωλά,

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments