Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Δημήτρης Γούτας

Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Δημήτρης Γούτας
Ο Ολυμπιακός έχει πλέον να διαχειριστεί και την περίπτωση του Δημήτρη Γούτα.

Η Λεχ Πόζναν ανακοίνωσε δέκα παίκτες που αποχωρούν από το ρόστερ της, μεταξύ των οποίων βρίσκεται ο Δημήτρης Γούτας, που έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ως το καλοκαίρι του 2020.

Ο 25χρονος αμυντικός την φετινή σεζόν με την ομάδα της Πολωνίας έκανε μόλις εννέα συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σε αντίθεση με την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, όταν με τη Σεντ-Τρούιντεν είχε 23 συμμετοχές, αλλά και τη σεζόν 2016-2017 που μέτρησε 29 παιχνίδια με τη φανέλα της Κορτράικ.

Ο Γούτας καλείται να επιστρέψει τώρα στον Ολυμπιακό και το καλοκαίρι θα κριθεί το μέλλον του, έχοντας συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τους “ερυθρόλευκους” (δεν έχει παίξε με τον Ολυμπιακό σε επίσημο παιχνίδι (η απόκτησή του ανακοινώθηκε τον Ιούλιο του 2015).

Να αναφέρουμε, ότι Παπέ Σισέ και Γιασίν Μεριά, δύο βασικοί κεντρικοί αμυντικοί, θα δώσουν το “παρών” το καλοκαίρι στα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (21 Ιουνίου – 19 Ιουλίου) και ο Ολυμπιακός δεδομένα θα πρέπει να έχει κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι για να αποκτήσει στόπερ, ενόψει και των πρώτων ευρωπαϊκών του αγώνων.

Για τον Σενεγαλέζο ωστόσο υπάρχουν διάφορα σενάρια σχετικά με το μέλλον του.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi


Ο Σενεγαλέζος αρχικά δεν έπαιρνε αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε και κέρδισε την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου κόουτς με αποτέλεσμα να καθιερωθεί στο αρχικό σχήμα.

Η καθιέρωση λοιπόν, όπως ήταν φυσικό έφερε και το ενδιαφέρον από άλλους μεγάλους συλλόγους. Κατά καιρούς αρκετά ακούγονται αναφορικά με τον Παπέ Αμπού Σισέ και το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων. Όλο το προηγούμενο διάστημα, τα δημοσιεύματα ήταν πολλά στην Ευρώπη για τον Σενεγαλέζο στόπερ του Θρύλου.

Τώρα, όμως, υπήρξε ένα σχετικό δημοσίευμα και στην πατρίδα του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «senegal7.com», ο παίκτης των «ερυθρολεύκων» απασχολεί σοβαρά μια γαλλική και μια ιταλική ομάδα.

«Λιόν και Ρόμα «βλέπουν» τον Παπέ Αμπού Σισέ του Ολυμπιακού» αναφέρει το σχετικό άρθρο στη χώρα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments