Μedia

MasterChef: Ο Χρήστος δεν σταματάει να λέει “ε;”

MasterChef: Ο Χρήστος δεν σταματάει να λέει “ε;”
Το φετινό MasterChef έχει σημαδευτεί από τις επικές ατάκες του Χρήστου.

Το MasterChef της φετινής σεζόν συνεχίζει στην ίδια επιτυχημένη συνταγή των προκατόχων του. Σε αυτό έχουν βοηθήσει οι παίκτες που ο καθένας για δικούς του λόγους έχει γίνει viral.

Ένας από αυτούς είναι ο Χρήστος. Ο συγκεκριμένος παίκτης συστήθηκε στο Ελληνικό κοινό με την ατάκα “κρατς”. Ο Χρήστος κατάγεται από τα Γιάννινα και η προφορά του φαίνεται αστεία σε πολλούς.

Ο ίδιος έμαθε ότι έγινε viral, αλλά δεν έδειξε να τον πειράζει. Αντίθετα φαίνεται πως το διασκεδάζει. Ο νεαρός μάγειρας αποτελεί ένα από τα καλύτερα παιδιά στον διαγωνισμό. Παράλληλα είναι μέσα στους αγαπημένους των τηλεθεατών.

View this post on Instagram

Ο @ioannidispanos μας εξηγεί τι θα ετοιμάσει σήμερα, με βοηθούς τον Χρήστο και τη Σπυριδούλα. #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on

MasterChef: Τι δεν μπορεί να σταματήσει να λέει ο Χρήστος

Ο Χρήστος έχει αρκετούς φανς που τον παρακολουθούν στενά. Σε κάθε επεισόδιο υπάρχουν χιλιάδες σχόλια στο twitter. Ένας από τους χρήστες βρήκε πολλά στιγμιότυπα που ο Γιαννενιώτης δεν σταματάει να λέει μια φράση.

Για την ακρίβεια μετά το τέλος κάθε πρότασης λέει ένα “ε;”. Μάλιστα, δεν είναι κάτι που έχει γίνει μια και δυο φορές. Ο χρήστης που ανέβασε το βίντεο έχει παρακολουθήσει στενά τον Χρήστο και όπως φαίνεται κάνει πάντα αυτό το επιφώνημα.

Πέρα από το αστείο της υπόθεσης, ο Χρήστος αποτελεί έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες στο reality μαγειρικής. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που τον βλέπουν να φτάνει μέχρι τον τελικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments