Διεθνή

Game of Thrones: Πρώην στέλεχος της CIA σε ρόλο κομπάρσου στη σειρά (pic)

Game of Thrones: Πρώην στέλεχος της CIA σε ρόλο κομπάρσου στη σειρά (pic)
Πρώην στέλεχος της CIA έπαιξε τον δικό του ρόλο στο Game of Thrones.

Τι δουλειά έχει ένας πρώην αναπληρωτής διευθυντής της CIA να περιπλανιέται στο… Westeros; Όπως είδαμε στο δεύτερο επεισόδιο της 8ης σεζόν του Game of Thrones έπαιξε και εκείνος τον ρόλο του, ντυμένος ζητιάνος και κρατώντας ένα μπολ με σούπα. Ο Ντέιβιντ Κοέν, πρώην αναπληρωτής διευθυντής της CIA, εντοπίστηκε ανάμεσα στους κομπάρσους του επεισοδίου που προβλήθηκε την Κυριακή.

Η CIA αποκάλυψε το γεγονός για τη συμμετοχή του πρώην στελέχους της στο Game of Thrones

Σε ανάρτησή της στο Twitter, η CIA ανέφερε τα εξής: «Ένα από τα πλεονεκτήματα του να δουλεύει κανείς στην CIA είναι τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Προφανώς αυτό εκτείνεται και σε άλλους… κόσμους» έγραψε στον επίσημο λογαριασμό της, η υπηρεσία μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ. Σε αυτό παρέθετε τη φωτογραφία του πρώην επικεφαλής στη CIA, όπως εμφανίστηκε στο πρόσφατο επεισόδιο του Game Of Thrones. «Μικρά μου πουλάκια, να έχετε το νου σας για έναν πρώην αναπληρωτή διευθυντή μας, που θα κυκλοφορεί στο Γουέστερος στο αποψινό επεισόδιο» συνέχισε το tweet.

Game of Thrones: Πρώτη γεύση από το 3ο επεισόδιο

Την Κυριακή το βράδυ προβλήθηκε στην Αμερική το το δεύτερο επεισόδιο της σειράς, με τίτλο «A Knight of the Seven Kingdoms».

Η θεαματική συνέχεια

Πριν από λίγες ώρες και αμέσως μετά την προβολή του δεύτερου επεισοδίου του όγδοου κύκλου της σειράς, δόθηκε στη δημοσιότητα έλα βίντεο διάρκειας σχεδόν ενός λεπτού με πλάνα από το τι θα προβληθεί στις μικρές οθόνες την επόμενη Κυριακή (5 Μαϊου) .

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του 3ου επεισοδίου της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments