Lifestyle

Σύλληψη Αννίτας Πάνια: Αυτές είναι οι νέες πληροφορίες

Σύλληψη Αννίτας Πάνια: Αυτές είναι οι νέες πληροφορίες
"Τρέχουν" οι εξελίξεις για την υπόθεση της σύλληψης της Αννίτας Πάνια.

Σύλληψη Αννίτας Πάνια: Η γνωστή παρουσιάστρια τις τελευταίες ημέρες φαίνεται να είχε μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη, καθώς την αναζητούσε η Ελληνική Αστυνομία. Όπως έγινε γνωστό εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εις βάρος της, μετά από μηνυτήρια αναφορά εναντίον της από γνωστή εταιρεία.

Η παρουσιάστρια αναζητείται από την Κυριακή (21/4) και η εκπομπή της δεν βγήκε στον αέρα, μολονότι οι συνεργάτες της βρίσκονταν κανονικά στο πόστο τους για να εργαστούν.

Ωστόσο, η υπόθεση φαίνεται να έχει πλέον τελειώσει μετά από μερικές ώρες αγωνίας για την παρουσιάστρια.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με νέες πληροφορίες το συμβάν έλαβε τέλος, καθώς βρέθηκε συμβιβαστική λύση μεταξύ του σταθμού EPSILON, της Αννίτας Πάνια, του Μαίνανδρου Φουρθιώτη και της εταιρίας παροχής ιατρικών υπηρεσιών «COSMEDICAL» όπως αναφέρει η δικηγορική εταιρεία «Αγαπηνός», που εκπροσωπεί την «COSMEDICAL».

  • Συγκεκριμένα, η δικηγορική εταιρεία αναφέρει: «Η «COSMEDICAL» διασφάλισε πλήρως τα δικαιώματά της με την υπογραφή νέας σύμβασης μεταξύ των μερών, και πλέον δεν επιθυμεί την σύλληψη της κας Πάνια και των λοιπών αντιδίκων της μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν. Σημαντικό ρόλο στην γρήγορη επίτευξη συμβιβαστικής επίλυσης της διαφοράς αποτέλεσε ο αμοιβαίος σεβασμών μεταξύ των αντιδίκων μερών και του δικηγορικού γραφείου».

Δεύτερη φορά μπλεξίματα με το νόμο

Αυτή ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια έχει μπλεξίματα με τον νόμο, αφού το 2008 όταν ακόμα ήταν παντρεμένη με τον Νίκο Καρβέλα , οι δυο τους είχαν έντονο διαπληκτισμό με την αστυνομία.

Το πρώην ζευγάρι, δεν είχε σταματήσει στο σήμα της αστυνομίας, ακολούθησε καταδίωξη και ένα θερμό επεισόδιο με τους τέσσερις αστυνομικούς που τους σταμάτησαν, οδηγώντας τους στο αυτόφωρο.

Και οι δυο πλευρές είχαν τότε κινηθεί νομικά, καταθέτοντας αγωγές. Οι αστυνομικοί υποστήριζαν πως το διάσημο ζευγάρι τους εξύβρισε, ενώ ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια δήλωσαν πως προσπάθησαν να τους τρομοκρατήσουν.

Μετά από 11 χρόνια η εκδίκαση της υπόθεσης ολοκληρώθηκε και οι δικαστές δικαίωσαν τους αστυνομικούς. Σύμφωνα με την απόφαση, «δικαιούνται καθένας των τριών πρώτων εναγόντων το ποσό των 20.000 ευρώ και ο τέταρτος το ποσό των 10.000», ενώ, το ζευγάρι πρέπει να πληρώσει και τη δικαστική δαπάνη που αγγίζει τα 5.000 ευρώ περίπου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments