Διεθνή

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Δείτε πώς είναι σήμερα η “Παναγία”, Olivia Hussey

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Δείτε πώς είναι σήμερα η “Παναγία”, Olivia Hussey
Η ηθοποιός, Olivia Hussey, στην ερμηνεία της στη σειρά "Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ" ήταν μόλις 26 ετών.

Όταν ακούμε το όνομα Olivia Hussey στο μυαλό μας έρχεται η ερμηνεία της στο ρόλο της «Παναγίας» στη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ». Ο σκηνοθέτης, Φράνκο Τζεφιρέλι, εντυπωσιάστηκε τόσο από την ομορφιά της, όσο και από τις ικανότητές της στην υποκριτική.

Η ηθοποιός, όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία, ήταν μόλις 26 ετών και έδωσε κυριολεκτικά τον καλύτερό της εαυτό μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της, Ρόμπερτ Πάουελ.

Η σειρά βρετανικής και ιταλικής παραγωγής ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ θεωρείται ως η μεγαλύτερη θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της μικρής και της μεγάλης οθόνης. Η σειρά αναφέρεται στη Γέννηση, τη Ζωή, τα Πάθη και την Ανάσταση του Ιησού Χριστού και ο ηθοποιός Ρόμπερτ Πάουελ έγινε μία από τις πιο χαρακτηριστικές μορφές που συνδέουμε έκτοτε με τον Ιησού.


Διαβάστε επίσης: Αγνώριστος και με μουστάκι: Τον Ιησού από τη Ναζαρέτ δε θα τον γνώριζε σήμερα ούτε ο Τζεφιρέλι


Η Olivia Hussey, γεννήθηκε στις 17 Απριλίου του 1951 στην Αργεντινή και σε ηλικία 13 ετών έπαιξε στο θέατρο με τη Βανέσα Ρεντγκρέιβ. Ο πατέρας της ήταν τραγουδιστής τάνγκο και η μητέρα της είχε βρετανικές και σκοτσέζικες ρίζες.

Μεγάλωσε στο Μπουένος Άιρες και σε ηλικία 7 ετών έφυγε με τη μητέρα της στην Αγγλία και παρακολούθησε από πολύ μικρή μαθήματα ηθοποιίας.

  • Δείτε πως είναι σήμερα η Olivia Hussey που είχε εντυπωσιάσει στο ρόλο της Παναγίας:

Η Olivia Hussey


Διαβάστε επίσης: Το τρικ που σκέφτηκε ο Φράνκο Τζεφιρέλι και έκανε τον Ρόμπερτ Πάουελ ίδιο με τον Ιησού


Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Πού θα δούμε φέτος

Η μίνι-σειρά που έμεινε στην ιστορία, ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» επιστρέφει στις οθόνες μας. Πρόκειται για την πιο δημοφιλή τηλεοπτική παραγωγή και οι τηλεθεατές θα την παρακολουθήσουν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Έτσι, από τη Μεγάλη Τετάρτη έως και το Μεγάλο Σάββατο στις 20:45 το διαχρονικό τηλεοπτικό αριστούργημα «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» επιστρέφει ξανά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments