Διεθνή

Serial killer της Κύπρου: Νέες αποκαλύψεις για τον “Ορέστη” – Έτσι μετέφερε τα θύματά του

Serial killer της Κύπρου: Νέες αποκαλύψεις για τον “Ορέστη” – Έτσι μετέφερε τα θύματά του
"Τρέχουν" οι εξελίξεις στην υπόθεση του serial killer της Κύπρου.

Μέρα με την ημέρα όλο και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον serial killer της Κύπρου, ο οποίος όπως ομολόγησε έχει δολοφονήσει 7 γυναίκες, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικα παιδάκια. Τα νέα στοιχεία που δημοσιεύουν κυπριακά Μέσα Ενημέρωσης αφορούν τον τρόπο με τον οποίο μετέφερε τα θύματά του ο 35χρονος “Ορέστης” μετά τα στυγερά εγκλήματα τα οποία διέπραττε .

Με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία, και όπως αναφέρει το sigmalive, προκύπτει ότι ο 35χρονος έδρασε με 3 διαφορετικούς τρόπους σε 4 ανευρεθέντα θύματα. Αναλυτικότερα και όπως έχει ήδη γίνει γνωστό και απ’ τους όρκους του υπαστυνόμου Γιωρκάτζη στο Δικαστήριο, ο Νίκος Μεταξάς φέρεται να έδεσε με πλαστικά μαύρα καλώδια τα δυο θύματα που είχε πετάξει στο φρεάτιο του Μιτσερού. Επιπροσθέτως, να αναφερθεί ότι οι δύο γυναίκες είχαν εντοπιστεί γυμνές και τυλιγμένες σε σεντόνι.

Απ’ αυτές τις δυο σορούς προκύπτουν τα εξής κοινά στοιχεία: το δέσιμο χειροπόδαρα με τα καλώδια, το σεντόνι και τα ρούχα που δεν φορούσαν.

Η προετοιμασία δύτη για να βουτήξει στην Κόκκινη Λίμνη – Φωτογραφία: Facebook/Brasal Marine Services Ltd


Σε ό,τι αφορά τη γυναίκα από το Νεπάλ, η σορός της οποίας εντοπίστηκε σε λάκκο στο πεδίο βολής Κάμπος του Μύλου στην Ορούντα, αυτή εντοπίστηκε γυμνή, χωρίς όμως καλώδια στα άκρα.

Τελευταίο θύμα που εντοπίστηκε και ανασύρθηκε είναι αυτό που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη. Σύμφωνα με ασφαλείς αστυνομικές πηγές, το θύμα έφερε ρούχα. Η ταυτότητα αυτής της γυναίκας αναμένεται να έρθει στο φως μέσα και από τις εξειδικευμένες εξετάσεις παρουσία ανθρωπολόγων που θα διενεργηθούν αύριο, Τρίτη του Πάσχα.

Η κυνική ομολογία του serial killer της Κύπρου

Ο 35χρονος serial killer εξήγησε στους αστυνομικούς που τον ανακρίνουν τον λόγο που δολοφόνησε δύο παιδιά.

Όταν λοιπόν οι Κύπριοι αξιωματικοί τον ρώτησαν για ποιο λόγο σκότωσε τα δύο παιδιά, την 8χρονη Elena Natalia Bunea και την 6χρονη κόρη της Marry Rose, Sierra, η απάντηση που έλαβαν από τον 35χρονο ήταν «γιατί με είδαν». (Διαβάστε όλο το θέμα του pagenews.gr εδώ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments