Αθλητισμός

ΑΕΚ: Πρόβα τελικού με Λεβαδειακό για τον Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ: Πρόβα τελικού με Λεβαδειακό για τον Τσιγκρίνσκι
Στην ΑΕΚ περιμένουν να δουν αν ο Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ του Μονόλο Χιμένεθ βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην αμυντική της λειτουργία της. Μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει και ο Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός έχει μεγάλη ευπάθεια στους τραυματισμούς με αποτέλεσμα να χάνει αρκετά παιχνίδια μέσα στη σεζόν.

Ο έμπειρος στόπερ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα αυτή την περίοδο και η συμμετοχή στον τελικό Κυπέλλου μόνο σίγουρη δεν είναι. Ο Τσιγκρίνσκι έχει ελπίδες,αλλά θα πρέπει πρώτα να πείσει τον προπονητή του ότι βρίσκεται σε επιθυμητό επίπεδο.

ΑΕΚ: Τσεκάρει τον Τσιγκρίνσκι με τον Λεβαδειακό

Ο τελικός Κυπέλλου δεν είναι μακριά και οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να ξέρουν αν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του. Η πρόθεση του Μανόλο Χιμένεθ είναι να του δώσει χρόνο συμμετοχή στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Αν 33χρονος παίξει σε όλο το παιχνίδι χωρίς προβλήματα, τότε θα ξεκινήσει κανονικά στο βασικό σχήμα στον τελικό με τον ΠΑΟΚ.

Αν όλα πάνε καλά, στον τελικό Κυπέλλου ο Τσιγκρίνσκι φαίνεται πως θα είναι η μοναδική αλλαγή στην ενδεκάδα σε σχέση με αυτή που αντιμετώπισε τη Λαμία τη Μεγάλη Πέμπτη, παίρνοντας τη θέση του Σβάρνα δίπλα στον Οικονόμου. Ξεκάθαρα φαβορί για τις άλλες θέσεις είναι οι Μπάρκας, Μπακάκης, Χουλτ, Σιμόες, Κρίστισιτς, Μπακασέτας, Μάνταλος, Λιβάγια και Πόνσε.

ΑΕΚ: Προχωράει του Βράνιες

Η ΑΕΚ έχει βάλει σκοπό να επαναφέρει τον Όγκνιεν Βράνιες στην ομάδα και γι’ αυτό τον λόγο οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» βρίσκονται σε διαρκή επαφή με αυτούς της Άντερλεχτ. Οι πιθανότητες για deal είναι υπέρ της Ένωσης μιας και οι Βέλγοι αλλά και ο παίκτης είναι απολύτως θετικοί ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα υπάρχει ένα αγκάθι που πρέπει να ξεπεραστεί.

Αυτό δεν είναι άλλο από το συμβόλαιο του Βόσνιου αμυντικού που φτάνει τις 800.000 ευρώ και η Άντερλεχτ θέλει να καλυφθεί εξ ολοκλήρου από την ΑΕΚ ενώ οι «κιτρινόμαυροι» δεν είναι διατεθειμένοι να το κάνουν.

Ο χρόνος πάντως κυλά υπέρ της ΑΕΚ και με δεδομένο ότι λόγω της περσινής χρονιάς του παίκτη, δύσκολα θα προκύψει κάποια πρόταση γι’ αυτόν, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα υποχωρήσουν οι της Άντερλεχτ και θα βρεθεί η χρυσή τομή για την επιστροφή του Βράνιες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments