Διεθνή

Κύπρος: Απαθής ο serial killer – Χωρίς ίχνος μεταμέλειας

Κύπρος: Απαθής ο serial killer – Χωρίς ίχνος μεταμέλειας
Σε πλήρη απάθεια ο serial killer στην Κύπρο. Δήλωσε πως διέπραξε όλα αυτά τα εγκλήματα επειδή ένιωθε ωραία να σκοτώνει γυναίκες.

Σε πλήρη απάθεια είναι ο serial killer στην Κύπρο, κάτι που έχει σοκάρει όλους όσους ερευνούν την υπόθεσή του. Ο δράστης που ομολόγησε γραπτώς τα εγκλήματά του αποκάλυψε πως το πρώτο έγκλημα το διέπραξε το 2016 και ότι δεν υπάρχουν άλλα θύματα πέρα από 7 που ομολόγησε. Αυτό όμως που σόκαρε ακόμα περισσότερο τους ανακριτές ήταν πως δήλωσε με κυνικό τρόπο πως διέπραξε όλα αυτά τα εγκλήματα επειδή ένιωθε ωραία να σκοτώνει γυναίκες.

Σύμφωνα με το reporter.com.cy, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 35χρονος βρίσκεται σε πλήρη απάθεια και είναι λες και διασκεδάζει το γεγονός ότι όλη η Αστυνομία τρέχει από πίσω του, ψάχνοντας για τα θύματά του, τα οποία αρχικά ομολογούσε σε δόσεις και αφού πρώτα αντιλαμβανόταν ότι έσφιξε ο κλοιός.

Βρέθηκε και δεύτερο αντικείμενο στην Κόκκινη Λίμνη

Δεύτερο αντικείμενο το οποίο φέρεται να πρόκειται για βαλίτσα, εντοπίστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια των ερευνών στην Κόκκινη Λίμνη, οι οποίες ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα της Τετάρτης (01/05). Το αντικείμενο το οποίο σηματοδοτήθηκε, θα επιχειρηθεί να ανασυρθεί αύριο (02/05), σύμφωνα με το sigmalive.com. Όσον αφορά τις έρευνες στη λίμνη «Μεμί» στο Ξυλιάτο, ολοκληρώθηκαν χωρίς αποτέλεσμα.

Ζήτησε να προστατευτούν τα παιδιά του

Ο 35χρονος που έχει ήδη εξεταστεί από κυβερνητικό ψυχίατρο είχε πλήρη συναίσθηση των πράξεων του. «Είναι εντελώς απαθής. ∆εν έχει δείξει ίχνος µεταµέλειας. ∆εν έχει βουρκώσει, ούτε έχει ρίξει ένα δάκρυ για τα θύµατά του. ∆εν έχει καν ζητήσει συγνώµη για τις πράξεις του και φέρεται σαν να λειτουργεί µε απόλυτη νηφαλιότητα».

Αυτά είναι που αποκάλυψε και αστυνοµικός που συµµετέχει στις έρευνες, ο οποίος περιέγραψε ότι «με σταθερότητα και αποφασιστικότητα µας υπέδειξε τα σηµεία που είχε ξεφορτωθεί τα τρία γνωστά θύµατά του. Ακόµη και όταν τον πήγαµε στη λίµνη Ξυλιάτου ήταν ανέκφραστος και αδιάφορος. ∆εν αποκαλύπτει τίποτα περισσότερο, ούτε έχει εξηγήσει τους λόγους πίσω από τις ειδεχθείς του πράξεις». Όσον αφορά την ομολογία του για τους επτά φόνους και αφού ζήτησε χαρτί για να γράψει σε δέκα σελίδες όλες τις φρικιαστικές του ενέργειες, είχε πει στους ανακριτές «βαρέθηκα, θέλω να πάω φυλακή», σύμφωνα με την εφημερίδα Πολίτης.

Επίσης ο ύποπτος, σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, ζήτησε από τους ανακριτές, να μην θυματοποιηθούν τα παιδιά του, ηλικίας έξι και επτά ετών, που είναι υπό την εποπτεία του Γραφείου Ευημερίας, μετά τη σύλληψη του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments