Διεθνή

Serial killer στην Κύπρο: Παραιτήθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης

Serial killer στην Κύπρο: Παραιτήθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Serial killer στην Κύπρο: Η παραίτηση του υπουργού Δικαιοσύνης έγινε δεκτή.

Serial killer στην Κύπρο: Ο υπουργός Δικαιοσύνης της Κύπρου, Ιωνάς Νικολάου, υπέβαλε την παραίτησή του μετά την κατακραυγή και έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη. Ο ίδιος σε δήλωσή του αναφέρει: “Ενημέρωσα τον Πρόεδρο για την απόφασή μου να παραιτηθώ. Παραιτήθηκα για λόγους πολιτικής ευθιξίας και μόνο. Επεξήγησα τους λόγους της παραίτησής μου στον Πρόεδρο. Οι ευθύνες αγγίζουν όχι μόνο την Αστυνομία, αλλά και την ίδια την κοινωνία. Η αναζήτηση ευθυνών αφορά όλους μας. Είναι άδικη η απόδοση ευθυνών στην Κυβέρνηση και στον Υπουργό» είπε ο κ. Νικολάου και καλεί την κοινή γνώμη να συνεχίσει να εμπιστεύεται την Αστυνομία.

«Η συνείδηση και οι Αρχές μου, μου επιβάλλουν την παραίτηση. Παρέμεινα διαχρονικά σταθερός στις αξίες της εντιμότητας και της διαφάνειας και της χρηστής διοίκησης. Έγινε δεχτή η παραίτησή μου και αυτό με ικανοποιεί πλήρως. Θα παραθέσω διάσκεψη Τύπου για το έργο που επιτέλεσα» κατέληξε.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Αρχηγός Αστυνομίας, όπως αναφέρει το politis.com.cy, δεν προέβη σε οποιαδήποτε δημόσια τοποθέτηση ακόμα και μετά τη γραπτή δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης, κρατώντας κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά τις προθέσεις του. Ωστόσο, όπως εκτιμάται, ο κλοιός, ειδικά μετά και την αιφνιδιαστική κίνηση του Ιωνά Νικολάου, έχει στενέψει γύρω από τον Ζαχαρία Χρυσοστόμου, με όλες τις αναλύσεις να συγκλίνουν στο ότι είναι αναγκασμένος πλέον να υποβάλει με τη σειρά του την παραίτησή του.

Serial killer στην Κύπρο: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η επιχείρηση ανάσυρσης του αντικειμένου, που φέρεται να είναι βαλίτσα. Σύμφωνα με τα στοιχεία, φέρεται να είναι η δεύτερη βαλίτσα με τη σωρό ενός εκ των τριών θυμάτων του serial killer, ενώ την ίδια ώρα αναζητείται και η τρίτη βαλίτσα. Στη λίμνη του Ξυλιάτου, οι έρευνες συνεχίζονται με την κατάδυση δυτών, προς εντοπισμό της σορού της εξάχρονης Siera.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments