Διεθνή

Serial killer στην Κύπρο: Ταυτοποιήθηκε το θύμα που βρέθηκε στη βαλίτσα (pic)

Serial killer στην Κύπρο: Ταυτοποιήθηκε το θύμα που βρέθηκε στη βαλίτσα (pic)
Εξελίξεις στην υπόθεση του serial killer στην Κύπρο. Ταυτοποιήθηκε το πτώμα το οποίο εντοπίστηκε μέσα στη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.

Serial killer στην Κύπρο: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην υπόθεση του “Ορέστη”. Σήμερα, όπως έγινε γνωστό, διενεργήθηκε νεκροτομή στο πτώμα το οποίο εντοπίστηκε μέσα στη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, την προηγούμενη εβδομάδα, με τις πληροφορίες από το νησί να αναφέρουν πως πρόκειται για την 36χρονη μητέρα από τη Ρουμανία, Λίβια Φλορεντία Μπουνέα. Σύμφωνα με το offsite.com.cy, κατά τη διάρκειας της νεκροτομής εντοπίστηκε συγκεκριμένο εύρημα που οδηγεί σε αυτή την πεποίθηση, ωστόσο οι Αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα DNA για να βεβαιωθούν πως πρόκειται πράγματι για την 36χρονη. Όπως ανέφερε και ο «Ορέστης» σε καταθέσεις του, στη Κόκκινη λίμνη πέταξε τα πτώματα της Μαρικάρ Βαλντέζ, της Λίβια Φλορεντία Μπουνέα και της 6χρονης κόρης της Έλενα Ναταλία Μπουνέα.

Serial killer στην Κύπρο: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Στο μεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες τόσο στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο όσο και στη Κόκκινη λίμνη για εντοπισμό των άλλων δυο βαλιτσών αλλά και της 6χρονης Σιέρα. Με δυσκολία φαίνεται να συνεχίζονται οι έρευνες στην Κόκκινη λίμνη ενώ σε αναμονή βρίσκονται οι αρμόδιοι για την έλευση μεγαλύτερου γερανού. Μετά και τα νέα ευρήματα που προκύπτουν, ο 35χρονος «Ορέστης» σκότωνε τα θύματα του με κεφαλοκλείδωμα. Ο δράστης δεν χρησιμοποίησε τις παλάμες και τα δάχτυλα, αλλά το εσωτερικό μέρος του αγκώνα σφίγγοντας τον λαιμό τους.Τα νέα στοιχεία έρχονται στο φως από τις νεκροτομές που έκαναν ιατροδικαστές και ανθρωπολόγοι και ο ιατροδικαστής Ανδρέας Μαρνερίδης, ο οποίος μετέχει στο κλιμάκιο της Scotland Yard που βρίσκεται στη Κύπρο.

Serial killer στην Κύπρο: Αναταράξεις στην κυβέρνηση – Παραιτήθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης

Σήμερα, υπέβαλε την παραίτησή του ο υπουργός Δικαιοσύνης της Κύπρου, Ιωνάς Νικολάου. Ο κ. Νικολάου ανακοίνωσε την απόφασή του λίγη ώρα μετά από τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος και έκανε δεκτή την παραίτηση.

«Παραιτήθηκα για λόγους πολιτικής ευθιξίας και μόνο» είπε ο κ. Νικολάου, μιλώντας σε δημοσιογράφους, τονίζοντας παράλληλα πως εξήγησε τους λόγους της παραίτησής του στον Νίκο Αναστασιάδη. «Οι ευθύνες αγγίζουν όχι μόνο την Αστυνομία, αλλά και την ίδια την κοινωνία. Η αναζήτηση ευθυνών αφορά όλους μας» υπογράμμισε επίσης ο ίδιος, συνεχίζοντας: «Η συνείδηση και οι Αρχές μου, μού επιβάλλουν την παραίτηση». «Πρόθεσή μου είναι όπως σήμερα αποταθώ στην Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας ώστε να διορίσει ανεξάρτητη επιτροπή ανακριτών για να αναζητήσει τις ευθύνες», είπε ο Ιωνάς Νικολάου, τονίζοντας ότι είναι διαφαινόμενη η ελλιπής διερεύνηση των καταγγελιών για τα επτά θύματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments