Αθλητισμός

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Εκτός λειτουργίας το 70% των καμερών στο ΟΑΚΑ

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Εκτός λειτουργίας το 70% των καμερών στο ΟΑΚΑ
Ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας είναι προγραμματισμένος για τις 11 Μαΐου αλλά ακόμα τα πάντα παραμένουν στον... αέρα.

Τα προβλήματα γύρω από τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζονται, μόλις οχτώ ημέρες πριν από την καθορισμένη διεξαγωγή του. Οι ομάδες και η ΕΠΟ περιμένουν τον Γιώργο Βασιλειάδη να αποφασίσει αν ο τελικός θα έχει κόσμο ή θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ έχουν στείλει το δικό τους μήνυμα, λέγοντας πως ένας τελικός χωρίς κόσμο θα είναι δυσφήμηση για το άθλημα. Με λίγα λόγια, οι ομοσπονδίες θέλουν οπωσδήποτε κόσμο στις εξέδρες.

Παράλληλα, ένα ακόμα πρόβλημα έχει να κάνει με τις κάμερες του Ολυμπιακού Σταδίου. Όπως έγινε γνωστό στη χθεσινή σύσκεψη των εμπλεκομένων, το 70% των καμερών του ΟΑΚΑ βρίσκεται εκτός λειτουργίας! Κι όλα αυτά σε μια σεζόν που αγωνίζονται στο ΟΑΚΑ τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Παναθηναϊκός.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα ζήτημα που πρέπει να διορθωθεί για να υπάρξει ομαλότερη διεξαγωγή του αγώνα, αν φυσικά η αναμέτρηση διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και κυρίως αν γίνει με κόσμο και των δύο ομάδων. Η αστυνομία φέρεται ήδη να έχει ζητήσει την αντικατάσταση τους, ενώ το κόστος θα καλυφθεί από την Ομοσπονδία που διοργανώνει τον τελικό. Το συγκεκριμένο πρόβλημα ήρθε να προστεθεί στα ήδη πολλά που υπάρχουν εν όψει του τελικού.

Να υπενθυμίσουμε πως στη σύσκεψη της Πέμπτης ο ΠΑΟΚ είπε πως αν ο τελικός διεξαχθεί χωρίς κόσμο, τότε δεν υπάρχει λόγος να γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο και ζήτησε αλλαγή έδρας. Τονίζοντας, παράλληλα, πως δική τους θέληση είναι να βρίσκονται κανονικά οπαδοί στις εξέδρες. Την ίδια άποψη, για παρουσία φιλάθλων, εξέφρασε και η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω της Αγγελικής Αρκάδη. Η ΑΕΚ πρότεινε να προμηθευτούν από 17.000 εισιτήρια οι δύο ομάδες.

Όλα ωστόσο θα κριθούν την ερχόμενη Δευτέρα. Τότε είναι προγραμματισμένη η επόμενη και τελευταία σύσκεψη, παρουσία του υφυπουργού Γιώργου Βασιλειάδη. Ο τελευταίος θα είναι και αυτός ο οποίος θα αποφασίσει τελικά αν ο τελικός θα γίνει με την παρουσία φιλάθλων ή αν θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφαλείας. Κάτι που επαναλαμβάνουμε είναι αντίθετο σε όσα αναφέρουν ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ. Και όλα αυτά μόλις οχτώ μέρες πριν από τη διεξαγωγή του τελικού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments