Πολιτική

Νέα Δημοκρατία: “Ισχύει ότι στη θαλαμηγό Παναγόπουλου έκανε διακοπές και κορυφαίος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ;”

Νέα Δημοκρατία: “Ισχύει ότι στη θαλαμηγό Παναγόπουλου έκανε διακοπές και κορυφαίος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ;”
Η Νέα Δημοκρατία εξέφρασε νέα ερωτήματα στον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δημοσίευμα που ήθελε κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης να έχει κάνει επίσης διακοπές στη θαλαμηγό του αείμνηστου Περικλή Παναγόπουλου.

Η Νέα Δημοκρατία έθεσε νέα ερωτήματα προς τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας τα «ΝΕΑ». Το εν λόγω Μέσο ανέφερε πως λίγες ημέρες μετά τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα στη θαλαμηγό του αείμνηστου Περικλή Παναγόπουλου, σε αυτή φιλοξενήθηκε και κορυφαίο κυβερνητικός στέλεχος. «Οι ιδιωτικές διακοπές των πολιτικών είναι καθ’ όλου σεβαστές, αλλά οφείλουν για προφανείς λόγους να γίνονται γνωστές», σημειώνει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της. Παράλληλα, καλεί το Μαξίμου να απαντήσει: «Ισχύει ή όχι ότι στη θαλαμηγό Παναγοπούλου φιλοξενήθηκε μυστικά και κορυφαίος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ;».

Η ανακοίνωση τη ΝΔ έχει ως εξής:

«Σε σημερινό δημοσίευμα των “Νέων” αναφέρεται ότι αμέσως μετά τις μυστικές διακοπές του κ. Τσίπρα στο σκάφος της κ. Παναγοπούλου, στην ίδια θαλαμηγό έκανε επίσης δωρεάν κρυφές διακοπές και άλλο κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος.

Οι ιδιωτικές διακοπές των πολιτικών είναι καθ’ όλα σεβαστές, αλλά οφείλουν για προφανείς λόγους να γίνονται γνωστές.

Το ερώτημα λοιπόν προς το Μαξίμου είναι σαφές. Ισχύει ή όχι ότι στη θαλαμηγό Παναγοπούλου φιλοξενήθηκε μυστικά και κορυφαίος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ;»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments