Video

MasterChef spoiler: Εκτός παιχνιδιού ένας από τους 4 φιναλίστ (vid)

MasterChef spoiler: Εκτός παιχνιδιού ένας από τους 4 φιναλίστ (vid)
Ένας ακόμη παίκτης του MasterChef αποχωρεί από τον διαγωνισμό μαγειρικής μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό.

Οι τέσσερις καλύτεροι του φετινού MasterChef καλούνται για μια ακόμα φορά να αποδείξουν πως δεν έφτασαν τυχαία μέχρι σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού. Στο δεύτερο σκέλος των ημιτελικών, ο Μανώλης, ο Χρήστος, ο Πάνος και η Σπυριδούλα, τα δίνουν όλα για να είναι αυτοί, που θα περάσουν στην τελική τριάδα, από την οποία θα προκύψουν οι δυο μεγάλοι φιναλίστ.

Ένα Mystery Box με υλικά επιλογής του Σωτήρη Κοντιζά περιμένει τους τέσσερις υποψήφιους MasterChef της Ελλάδας. Αυτός που θα σερβίρει το καλύτερο πιάτο περνάει απευθείας στην τριάδα. Οι υπόλοιποι τρεις θα κληθούν να αντιγράψουν ένα πιάτο του καταξιωμένου Chef Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου. Για μια ακόμα φορά οι λεπτομέρειες θα είναι αυτές οι οποίες θα κρίνουν ποιος θα αποχωρήσει σήμερα από τον διαγωνισμό και ποιοι τρεις θα περάσουν στο τρίτο και τελευταίο μέρος των ημιτελικών.

Τα spoiler μέχρι στιγμής είναι πολλά, ωστόσο όλα θέλουν στον τελικό να φτάνει ο Μανώλης και η Σπυριδούλα. Όσο για τον παίκτη που θα αποχωρήσει στο αποψινό επεισόδιο; Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για τον Πάνο Τόγια. Όσο για το αυριανό επεισόδιο, υπάρχουν πληροφορίες ότι θα αποχωρήσει ο Χρήστος Μπάρκας.

MasterChef: Η πρώτη ανάρτηση του Παντελή μετά την αποχώρησή του

Υπενθυμίζεται ότι στο χθεσινό επεισόδιο αποχώρησε ο Παντελής Βούρος, ο οποίος σήμερα έκανε την πρώτη του ανάρτηση. Ο πρώην παίκτης του διαγωνισμού μαγειρικής ανέφερε τα εξής: «Γεια σας. Βρίσκομαι στο εστιατόριό μου στην Κάλυμνο. Μόλις αποχώρησα τηλεοπτικά από το MasterChef και κάπως έτσι τελειώνει το μαγειρικό ταξίδι και για μένα. Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω την παραγωγή, τους κριτές και τους συμπαίκτες που κοντά τους έμαθα πάρα πολλά πράγματα.

Και δεν μπορώ να μην εκφράσω την αγάπη μου στον κόσμο που με έβλεπε κάθε βράδυ και με στήριζε και με την αγάπη του μου έδωσε ώθηση να προχωρήσω στο παιχνίδι. Έχω εισπράξει αυτήν την αγάπη στον δρόμο και στα social media. Δεν έπαψα ποτέ να είμαι ο εαυτός μου και να μην κρατάω κακίες. Σας παροτρύνω να κάνετε το ίδιο. Να αγαπάτε αυτό που κάνετε, να σέβεστε τον συνάνθρωπο σας και να μην κρατάτε κακίες… Ευχαριστώ πολύ, φιλάκια πολλά, γεια σας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments