Video

MasterChef: Αποχώρησε ο Πάνος Τόγιας (vid)

MasterChef: Αποχώρησε ο Πάνος Τόγιας (vid)
Εκτός MasterChef μία ανάσα πριν από τον τελικό βρέθηκε ο Πάνος Τόγιας. Η αποχώρησή του σκόρπισε θλίψη στο πλατό του διαγωνισμού μαγειρικής.

Ο Πάνος Τόγιας από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου είναι ο παίκτης που αποχώρησε το βράδυ της Τρίτης (14/5/19) από το MasterChef. Ο Πάνος καθώς και οι τρεις παίκτες που έχουν παραμείνει στον διαγωνισμό, κλήθηκαν να ανοίξουν ένα Mystery Box με υλικά επιλογής του Σωτήρη Κοντιζά.

Ο Μανώλης, ο Χρήστος, ο Πάνος και η Σπυριδούλα, τα έδωσαν για να περάσουν στην τελική τριάδα, από την οποία θα προκύψουν οι δυο μεγάλοι φιναλίστ. Από τους τέσσερις παίκτες, ο Μανώλης έκανε το καλύτερο πιάτο και πέρασε απευθείας στην τριάδα. Οι υπόλοιποι τρεις κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο του καταξιωμένου Chef Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου, προκειμένου να αποφύγουν την αποχώρηση από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Οι παίκτες έφτιαξαν το πιάτο και Χρήστος και Σπυριδούλα συγκέντρωσαν 33 βαθμούς, ενώ ο Πάνος 29 και για αυτό αποχώρησε από το MasterChef. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στεναχωρήθηκε πολύ με την αποχώρηση του Πάνου.

Η τελική τριάδα του διαγωνισμού:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments