Video

Masterchef: Ο Παντελής «σόκαρε» με την αποκάλυψη του (vid)

Masterchef: Ο Παντελής «σόκαρε» με την αποκάλυψη του (vid)
Masterchef: Ο Παντελής βρέθηκε καλεσμένος στη «Φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψε τις στιγμές που κινδύνεψε η ζωή του, σοκάροντας άπαντες.

Ο Παντελής Βούρος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το Masterchef το βράδυ της Δευτέρας. Ο ίδιος δεν τα πήγε και πολύ καλά στη δοκιμασία αντιγραφής ενός πιάτου του chef Γιώργου Βενιέρη. Συγκέντρωσε μόλις 21 βαθμούς από τους τέσσερις κριτές, έναντι 24 του Πάνου Τόγιου και μοιραία αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής. Ο Καλύμνιος μάγειρας βρέθηκε ως καλεσμένος στη «Φωλιά των Κου Κου» την επομένη της αποχώρησης του. Εκεί, η Κατερίνα Καραβάτου τον ρώτησε για ποιο λόγο είναι πάντα τόσο χαλαρός. Ο ίδιος διηγήθηκε δύο περιστατικά, στα οποία κινδύνεψε η ζωή του. Το ένα με το ποδήλατο ήταν γνωστό, μιας και είχε αναφερθεί ξανά σε αυτό στο παρελθόν. Ωστόσο, το δεύτερο έκανε τους δύο παρουσιαστές να «παγώσουν» στο άκουσμα του.

«Έχω περάσει κάποια ατυχήματα… Έχω περάσει δύο διασείσεις στη ζωή μου. Η μία ήταν τότε με το ποδήλατο και η άλλη που είχα πέσει από τρία μέτρα ύψος με το κεφάλι… Έχω νιώσει το πώς είναι να κινδυνεύει η ζωή σου και μετά να είσαι καλά. Εκεί κάνεις το σταυρό σου, λες ευχαριστώ Θεέ μου που με έχεις καλά και δεν θα αγχωθώ τώρα για το οτιδήποτε άλλο», είπε μεταξύ άλλων ο Παντελής Βούρος.

Το πρώτο μήνυμα του Παντελή μετά την αποχώρηση του

Ο Παντελής ήταν ιδιαίτερα αγαπητός παίκτης και ξεχώρισε χάρη στο ήθος που επέδειξε εντός του παιχνιδιού, αλλά και για το χαλαρό του ύφος ακόμη κι όταν βρισκόταν αντιμέτωπος με ιδιαίτερα απαιτητικές μαγειρικές προκλήσεις. Ο Καλύμνιος μάγειρας στο πρώτο του μήνυμα μετά την αποχώρηση του από το Masterchef είχε μόνο καλά λόγια να πει για όλους τους φίλους που του συμπαραστάθηκαν. Παράλληλα, ευχαρίστησε άπαντες στο ριάλιτι και τόνισε ότι κοντά τους έμαθε πολλά πράγματα.

«Γεια σας. Βρίσκομαι στο εστιατόριό μου στην Κάλυμνο. Μόλις αποχώρησα τηλεοπτικά από το MasterChef και κάπως έτσι τελειώνει το μαγειρικό ταξίδι και για μένα. Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω την παραγωγή, τους κριτές και τους συμπαίκτες που κοντά τους έμαθα πάρα πολλά πράγματα.

Και δεν μπορώ να μην εκφράσω την αγάπη μου στον κόσμο που με έβλεπε κάθε βράδυ και με στήριζε και με την αγάπη του μου έδωσε ώθηση να προχωρήσω στο παιχνίδι. Έχω εισπράξει αυτήν την αγάπη στον δρόμο και στα social media. Δεν έπαψα ποτέ να είμαι ο εαυτός μου και να μην κρατάω κακίες. Σας παροτρύνω να κάνετε το ίδιο. Να αγαπάτε αυτό που κάνετε, να σέβεστε τον συνάνθρωπο σας και να μην κρατάτε κακίες… Ευχαριστώ πολύ, φιλάκια πολλά, γεια σας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments