Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Φαβορί για τον τίτλο του MVP ο σταρ των Μπακς

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Φαβορί για τον τίτλο του MVP ο σταρ των Μπακς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαντάζει το μεγάλο φαβορί για την ανάδειξη του MVP στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του NBA. Ο Έλληνας αθλητής έχει πάρει από το χέρι τους Μιλουόκι Μπακς και τους οδηγεί στους τελικούς του πρωταθλήματος. Τον τελευταίο καιρό είχε ανοίξει μεγάλη κουβέντα για το αν πρέπει να αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης στην κανονική διάρκεια της σεζόν.

Τα νούμερα του Γιάννη είναι εντυπωσιακά και δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους ανθρώπους του πρωταθλήματος. Το NBA ανακοίνωσε τους υποψήφιους για το βραβείο του MVP και φυσικά ο Αντετοκούνμπο είναι μέσα σε αυτούς. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως ο αστέρας τον Μπακς φαντάζει και το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει αυτό το βραβείο.

View this post on Instagram

🏀🏆🌟 Presenting the finalists for the six awards that honor the top performers from the 2018-19 regular season at the 2019 #NBAAwards (9:00pm/et June 24th @nbaontnt)!

A post shared by NBA (@nba) on

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τα θηρία

Φυσικά ο Γιάννης δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος. Το βραβείο το πολυτιμότερου παίκτη διεκδικούν επίσης ο Τζέιμς Χάρντεν των Χιούστον Ρόκετς και ο Πολ Τζορτζ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Η φανταστική σεζόν που κάνει ο διεθνής φόργουορτ τον έχει κάνει να είναι υποψήφιος σε άλλη μια κατηγορία. Συγκεκριμένα αυτή του καλύτερου αμυντικού στο πρωτάθλημα.

Σε αυτή την κατηγορία ο Τζορτζ είναι και πάλι αντίπαλός του, όπως και ο Ρουντί Γκομπέρ των Γιούτα Τζαζ. Παράλληλα, τα «Ελάφια» έχουν εκπροσώπηση και στην ψηφοφορία για τον κορυφαίο προπονητή της σεζόν, με τον Μάικ Μπουντενχόλζερ να είναι υποψήφιος μαζί με τους Μάικ Μαλόουν και Ντοκ Ρίβερς, έχοντας φέρει τους Μπακς στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments