Ελλάδα

Νέα Δημοκρατία για Κουφοντίνα: “Κανένα σοβαρό δημοκρατικό κράτος δεν εκβιάζεται από τρομοκράτες”

Νέα Δημοκρατία για Κουφοντίνα: “Κανένα σοβαρό δημοκρατικό κράτος δεν εκβιάζεται από τρομοκράτες”
Η Νέα Δημοκρατία αντιδρά με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της χορήγησης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η Νέα Δημοκρατία δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια σχετικά με τις εξελίξεις της άδειας του Δημήτρη Κουφοντίνα. Θυμίζουμε ότι H εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, ζήτησε την αναίρεση του ομόφωνου βουλεύματος του Τριμελούς Δικαστικού Συμβουλίου Βόλου που απέρριψε το αίτημα του καταδικασμένου τρομοκράτη να πάρει την 7η άδεια από τις φυλακές.

Αυτή η εξέλιξη ουσιαστικά ανοίγει το δρόμο για να χορηγηθεί τελικά η άδεια στον “Λουκά” της 17Ν. Η αξιωματική αντιπολίτευση έβγαλε ανακοίνωση τονίζοντας πως ένα σοβαρό δημοκρατικό κράτος δεν μπορεί να δέχεται εκβιασμούς. Η Νέα Δημοκρατία καυτηριάζει το timing της κίνησης από την Ξένη Δημητρίου λίγες ώρες μετά την μεταφορά του Κουφοντίνα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Νέα Δημοκρατία: Οργή για τις εξελίξεις της υπόθεσης Κουφοντίνα

“Κανένα σοβαρό δημοκρατικό Κράτος δεν εκβιάζεται από τρομοκράτες ή θαυμαστές τους. Η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει τον νόμο Παρασκευόπουλου και θα επαναφέρει τις φυλακές υψίστης ασφαλείας για αμετανόητους τρομοκράτες”, αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.

Λίγο αργότερα η Ντόρα Μπακογιάννη τοποθετήθηκε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, αλλά και από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ εκφράζοντας και εκείνη με τη σειρά της την οργή της για όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες.

“Αφού η κ. Δημητρίου είχε δώσει την αναίρεση σε αντιεισαγγελέα, που απεφάνθη ότι ορθώς δεν δόθηκε άδεια, πήρε το θέμα, κράτησε ανοιχτά έως τις 12 τα δικαστήρια Βόλου για να κάνει η ίδια την αναίρεση της ομόφωνης απόφασης Το συμπέρασμα είναι ότι επί κυβερνήσεως Τσίπρα η Δημοκρατία και εκβιάζεται και τρομοκρατείται. Καίνε, απειλούν, δημιουργούν κάθε ημέρα θέματα σε εκδηλώσεις και απειλούν ευθέως ότι θα κάψουν τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα αν δεν περάσει το δικό τους, ήταν τα λόγια της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments