Πολιτική

Αυτή είναι η αφίσα της Πάμελα Άντερσον για τον προεκλογικό αγώνα του Βαρουφάκη

Αυτή είναι η αφίσα της Πάμελα Άντερσον για τον προεκλογικό αγώνα του Βαρουφάκη
Η Πάμελα Άντερσον είναι πρωταγωνίστρια στην καμπάνια του αδελφικού κόμματους του Γιάννη Βαρουφάκη στη Γερμανία.

Οι πολύ καλές σχέσεις της Πάμελα Άντερσον με τον Γιάνη Βαρουφάκη είναι γνωστές. Άλλωστε, η διάσημη ηθοποιός και ενεργή ακτιβίστρια δεν έχει κρύψει τον θαυμασμό της για τον Έλληνα πολιτικό. Την αποκάλυψη αυτή είχε κάνει κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στη χώρα μας. Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών ίδρυσε το δικό του κόμμα με την ονομασία Diem25 ή ΜέΡΑ25. Μάλιστα, η Άντερσον έδειξε τη στήριξη της από την αρχή, καλώντας τον Ελληνικό λαό να σταθεί στο πλευρό του Γιάννη Βαρουφάκη γιατί κατά την άποψη της είναι ο κατάλληλος για τη χώρα.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός πρωταγωνίστησε και στην προεκλογική καμπάνια του αδελφού κόμματος του ΜέΡΑ25 στην Γερμανία, του Demokratie in Europa. Η Πάμελε Άντερσον μάλιστα, είχε ανεβάσει στους λογαριασμούς της στα social media, την επίσκεψη της σε σημείο όπου είχε αναρτηθεί η αφίσα της για το κόμμα Βαρουφάκη, μαζί με τον συνιδρυτή του κόμματος, τον φιλόσοφο Χόβρατ Σρέκο.

Παράλληλα, και ο Γιάνης Βαρουφάκης πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του κόμματος. Μάλιστα, οι αφίσες του μόνο… προεκλογικό αγώνα δεν θυμίζουν, καθώς μοιάζουν περισσότερο με διαφήμιση για νέα κολεξιόν ανδρικών ρούχων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments