Lifestyle

Κόνι Μεταξά: Η απίθανη φάρσα που της έκανε ο Αναστάσιος Ράμμος (vid)

Κόνι Μεταξά: Η απίθανη φάρσα που της έκανε ο Αναστάσιος Ράμμος (vid)
Η Κόνι Μεταξά έπεσε θύμα μιας τρομερής φάρσας από τον Αναστάσιο Ράμμο, κάνοντας της πρόταση για μουσικό ντουέτο.

Ο Αναστάσιος Ράμμος μίλησε μίλησε στην Τζώρτζια Γεωργίου και την εκπομπή στην «Φωλιά των Κου Κου». Ο γνωστός τραγουδιστής της νεολαίας θεωρείται ιδιαίτερα εκκεντρικός όσον αφορά το στυλ του. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός, μάλιστα, ότι η συνέντευξη δεν έγινε στο πλατό, αλλά μέσα σε ένα βανάκι. Εκεί μίλησε για την προσωπική του ζωή με ιδιαίτερες αποκαλύψεις για τις ανήθικες προτάσεις που δέχεται στα Social Media. Παράλληλα, όμως, κλήθηκε να φέρει σε πέρας και μια απίθανη φάρσα. Θύμα του; Η Κόνι Μεταξά!

Η ιδέα της φάρσας ήταν αρχικά να τηλεφωνήσει στην Κόνι και να της πει πως θα κάνει ο ίδιος μια επανεκτέλεση του« My Number One» στην οποία θα υπάρχει ένα ραπ σημείο. Της ανέφερε μάλιστα ότι έχει ήδη γράψει τους στίχους και της πρότεινε να κάνουν ντουέτο. Παράλληλα, της είπε ότι θα μπορούσε να το τραγουδήσει ακόμη και μόνη της ή και ακόμα να γράψει και εκείνη τους δικούς της στίχους.

Οι στίχοι που έλεγε ο Αναστάσιος Ράμμος ήταν αρκετά περίεργοι, με την Κόνι Μεταξά να μένει αρχικά άφωνη. Στη συνέχεια, πάντως, και η ίδια κατάλαβε ότι επρόκειτο για φάρσα και γέλασε και εκείνη με την ψυχή της.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments