Μedia

Survivor: Επιστρέφουν οι πρώην παίκτες και ξεκινάει η μεγάλη ψηφοφορία

Survivor: Επιστρέφουν οι πρώην παίκτες και ξεκινάει η μεγάλη ψηφοφορία
Το Survivor ετοιμάζεται να υποδεχθεί πέντε πρώην παίκτες του, ενώ θα υπάρξουν έξι σπέσιαλ επεισόδια την ερχόμενη εβδομάδα

Όπως είναι γνωστό εδώ και λίγο καιρό, πέντε Μαχητές και Διάσημοι θα επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο και θα αγωνιστούν ξανά στο Survivor. Ο Σάκης Τανιμανίδης ετοιμάζεται να υποδεχθεί ξανά στο νησί τους Γιάννη Τσίλη, Μελίνα Μεταξά, Εύη Σαλταφερίδου, Πάνο Θεοδώρου και Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο, οι οποίοι θα αναμετρηθούν με επίλεκτους από την άσπρη και την μαύρη ομάδα.

Από το Σάββατο 25 Μαΐου και μέχρι την Πέμπτη 30 Μαΐου οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τους περσινούς συμμετέχοντες του παιχνιδιού απέναντι στους φετινούς. Αντίστοιχα και από μεριάς Τούρκων παικτών θα υπάρξουν νέες αφίξεις. Σε έξι σπέσιαλ επεισόδια θα δούμε να παίζουν δύο νέες ομάδες για μεγάλα έπαθλα. Ταυτόχρονα από το Σάββατο ξεκινά η μεγάλη ψηφοφορία που θα διαρκέσει 72 ώρες. Ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το Σάββατο 25 Μαΐου την έναρξη της ψηφοφορίας και την Τρίτη 28 Μαΐου θα κλείσει τις γραμμές.

Έτσι, οι Έλληνες συμμετέχοντες θα βρεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Για τρεις ημέρες οι τηλεφωνικές γραμμές θα παραμείνουν ανοικτές και οι τηλεθεατές θα μπορούν να δώσουν τη θετική τους ψήφο στους παίκτες που επιθυμούν περισσότερο. Οι γραμμές θα κλείσουν την Τρίτη το βράδυ. Μετά από την ψηφοφορία θα προκύψει μία κατάταξη με τη δημοτικότητα των επτά παικτών. Αυτή η κατάταξη δεν θα ανακοινωθεί ούτε στους παίκτες ούτε στους τηλεθεατές.

Οι αγώνες ασυλίας και η ψηφοφορία θα διεξάγονται όπως πριν και θα καταλήγει πάλι σε δύο υποψήφιους. Ο παίκτης που θα αποχωρεί θα είναι αυτός που θα βρίσκεται πιο χαμηλά στην κατάταξη, σύμφωνα με την 72ωρη ψηφοφορία του κοινού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments