Αυτοδιοίκηση

Δημοτικές εκλογές 2019: “Σήμερα κλείνει ένας όμορφος αγώνας”, τόνισε η Κατερίνα Νοτοπούλου

Δημοτικές εκλογές 2019: “Σήμερα κλείνει ένας όμορφος αγώνας”, τόνισε η Κατερίνα Νοτοπούλου
Δημοτικές εκλογές 2019: Η Κατερίνα Νοτοπούλου άσκησε το εκλογικό της καθήκον και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους νέους ορίζοντες που ανοίγονται για τη Θεσσαλονίκη.

Εκλογές 2019: Η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα το μεσημέρι της Κυριακής. Η κ. Νοτοπούλου προσήλθε σε μια από τις κάλπες του 34ου δημοτικού σχολείου Θεσσαλονίκης, ρίχνοντας το ψηφοδέλτιο με το αριστερό χέρι. Στη συνέχεια, η υποψήφια δήμαρχος της πόλης έκανε δηλώσεις ενώπιον των ΜΜΕ, τονίζοντας τη σπουδαιότητα της ημέρας.

Ανέφερε ότι κλείνει ένας όμορφος αγώνας που δόθηκε με αξιοπρέπεια από τον συνδυασμό της, ενώ παράλληλα ανοίγεται ένας νέος δρόμος για το μέλλον. “Εύχομαι και πιστεύω ότι οι πολίτες της Θεσσαλονίκης θα στηρίξουν την πρότασή μας, για να σχεδιάσουμε μια δίκαια και αλληλέγγυα πόλη”, τόνισε μεταξύ άλλων. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Νοτοπούλου ανέφερε τα εξής:

“Σπουδαία ημέρα η σημερινή. Σήμερα κλείνει ένας όμορφος αγώνας που δώσαμε με αξιοπρέπεια, δύο μήνες τώρα, κι ανοίγει οριστικά ο δρόμος για το μέλλον. Σήμερα οι Θεσσαλονικείς γυρίζουν την πλάτη στο παρελθόν και τις δυνάμεις του παρελθόντος που καθήλωσαν την πόλη για δεκαετίες και ανοίγουμε νέους δρόμους, νέους ορίζοντες για την πόλη.

Σήμερα, εμείς, με την ψήφο μας παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας. Εύχομαι και πιστεύω πως οι Θεσσαλονικείς θα στηρίξουν, θα εμπιστευτούν την πρότασή μας όπως της αξίζει για να φτιάξουμε, να σχεδιάσουμε την πόλη συμμετοχικά.

Μία Θεσσαλονίκη εύκολη, μία Θεσσαλονίκη δίκαια, μία Θεσσαλονίκη αλληλέγγυα, με ανοιχτούς ορίζοντες, μια πραγματική ευρωπαϊκή μητρόπολη, χωρίς κανενός είδος αποκλεισμούς. Σήμερα γιορτάζει η Δημοκρατία και απόψε γιορτάζει η Θεσσαλονίκη. Με τη νίκη, με τη νίκη των πολλών”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments