Πολιτική

Εκλογές 2019: Συνεδρίαση των Τομεαρχών της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Εκλογές 2019: Συνεδρίαση των Τομεαρχών της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση των Τομεαρχών της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τη νίκη στις χθεσινές εκλογές.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έγινε θερμά δεκτός με χειροκροτήματα από τα στελέχη του κόμματος λόγω της νίκης στις χθεσινές εκλογές και σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την ώρα γίνεται μια πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, ενώ θα δοθούν από τον κ. Μητσοτάκη και οι πρώτες κατευθύνσεις ενόψει των εθνικών εκλογών.

Άλλωστε, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιζητούσε την εκλογική διαδικασία, μόλις έγιναν γνωστά τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών.

Την ίδια στιγμή, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την προκήρυξη πρόωρων εθνικών εκλογών – με πιο πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής τους την 30ή Ιουνίου – αμέσως μετά τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

H σύσκεψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, στο Μεταξουργείο, ευρεία συνάντηση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, της Κεντρικής Επιτροπής και του Συντονιστικού της Προοδευτικής Συμμαχίας, προκειμένου να εκτιμηθεί η εκλογική ήττα του κυβερνώντος κόμματος και να καθοριστούν τα επόμενα βήματα προς τις εθνικές κάλπες.

Στη νέα ευρεία σύσκεψη ο πρωθυπουργός αναμένεται να πραγματοποιήσει ομιλία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments