Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης: Ετοιμάζει διπλή μεταγραφική “βόμβα”

Ρεάλ Μαδρίτης: Ετοιμάζει διπλή μεταγραφική “βόμβα”
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να επιστρέψει στην κορυφή την ερχόμενη σεζόν και ετοιμάζει δύο μεταγραφές που θα ταράξουν τα νερά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η φετινή σεζόν δεν ήταν η ιδανική για τη Ρεάλ Μαδρίτης, κάθε άλλο μάλιστα. Η «βασίλισσα» από τον Μάρτιο έμεινε εκτός και των τριών στόχων που διεκδικούσε. Σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ισπανίας, η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που τις τελείωσε τις ελπίδες με ισάριθμες νίκες στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (3-0, 1-0). Από την άλλη, στο Champions League, ήταν ο Άγιαξ αυτός που της στέρησε την ευκαιρία να κυνηγήσει την τέταρτη σερί κατάκτηση, κερδίζοντας την με 4-1 στη Μαδρίτη.

Έτσι, οι ιθύνοντες της ομάδας αποφάσισαν πως την ερχόμενη σεζόν, η Ρεάλ θα πρέπει να παρουσιαστεί καλύτερη. Ήδη, έφεραν ξανά στην τεχνική ηγεσία της τον Ζινεντίν Ζιντάν, δέκα μήνες μετά την αποχώρηση του. Ωστόσο, η επιστροφή του Γάλλου τεχνικού από μόνη της δεν αρκεί και αυτό το γνωρίζουν στις τάξεις της «βασίλισσας». Γι’ αυτό και ετοιμάζουν ήδη τις μεταγραφικές τους κινήσεις. Πρώτος στόχος της ισπανικής ομάδας και διακαής της πόθος εδώ και αρκετές σεζόν είναι ο Εντέν Αζάρ. Ο Βέλγος σταρ θεωρείται σχεδόν «κλεισμένος» από τη Ρεάλ Μαδρίτης και η μεταγραφή του αναμένεται να ανακοινωθεί μετά τον τελικό του Europa League.

Κλείνει και τον Πογκμπά μετά τον Αζάρ 

Παράλληλα, όπως ισχυρίζεται ο Ισπανός δημοσιογράφος, Εντουάρντο Ίντα, ότι μετά τον Αζάρ, οι Μαδριλένοι θα «κλείσουν» τον Πολ Πογκμπά. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο Γάλλος  ο αποδέχθηκε μείωση στον ετήσιο μισθό του ύψους τριών εκατ. ευρώ για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. «Ο πρώτος είναι ο Εντέν Αζάρ και ο επόμενος θα είναι ο Πογκμπά, που συμφώνησε να ρίξει το μισθό που παίρνει τώρα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τα 15 στα 12 εκατ. ευρώ. Η μεταγραφή νομίζω ότι θα στοιχίσει περίπου 156 με 170 εκατ. ευρώ», τόνισε ο δημοσιογράφος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments