Πολιτική

Νικήτας Κακλαμάνης: “Δεν πρόκειται να μπει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ο Βενιζέλος”

Νικήτας Κακλαμάνης: “Δεν πρόκειται να μπει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ο Βενιζέλος”
Ο Νικήτας Κακλαμάνης διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο τα σενάρια περί εισόδου του Ευάγγελου Βενιζέλου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης ερωτήθηκε σχετικά με την περίπτωση εισόδου του Ευάγγελου Βενιζέλου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, μετά από όλα όσα έγιναν με τη Φώφη Γεννηματά. Ο κ. Κακλαμάνης διέψευσε κατηγορηματικά κάθε σενάριο και μάλιστα τόνισε ότι δεν πρόκειται για προσωπική του απάντηση αλλά για τη θέση του κόμματος.

Παράλληλα, ο ίδιος ανέφερε μιλώντας στο Open TV πως δεν θέλει να κάνει κάποιο σχόλιο για τα όσα συμβαίνουν στο Κίνημα Αλλαγής. “Είναι άλλο κόμμα, έχει δικά του προβλήματα και τις αντίστοιχες διεργασίες, τόνισε χαρακτηριστικά”.

Συγκεκριμένα, ο Νικήτας Κακλαμάνης δήλωσε τα εξής: “Δεν πρόκειται να μπει σε κανένα ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Η απάντηση είναι “όχι” και δεν είναι προσωπική απάντηση. Για να σταματήσει αυτή η παραφιλολογία.

Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε, να κάνουμε το παραμικρό σχόλιο, για το τι συμβαίνει μέσα στο ΚΙΝΑΛ. Είναι άλλο κόμμα, έχει δικά του προβλήματα και πολιτικές διεργασίες. Είναι απρεπές να κάνω το οποιοδήποτε δημόσιο σχόλιο”.

Την ίδια απάντηση με τον Νικήτα Κακλαμάνη σχετικά με την υπόθεση Βενιζέλου δίνουν και κύκλοι της Πειραιώς. Μάλιστα επισημαίνουν ότι δεν σχολιάζουν τις εξελίξεις στο εσωτερικό άλλων κομμάτων. Όσο για το αν ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ, η απάντηση ήταν «φυσικά όχι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments