Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Κενές θέσεις παρά τις χιλιάδες αιτήσεις

ΑΣΕΠ: Κενές θέσεις παρά τις χιλιάδες αιτήσεις
Χιλιάδες αιτήσεις υποβλήθηκαν για την προκήρυξη 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ και παρόλα αυτά υπάρχουν κενές θέσεις. Δείτε τι συνέβη και γιατί δεν καλύφθηκαν οι θέσεις.

Παρά τις συνολικά 8.166 θέσεις της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ υποβλήθηκαν 128.761 αιτήσεις, ενώ για τις 2.714 θέσεις κατηγορίας ΔΕ υποβλήθηκαν 46.073 αιτήσεις οι διοριστέοι σε αυτή την κατηγορία είναι 2.690, με αποτέλεσμα να υπάρχουν 24 κενές θέσεις. Τι έχει συμβεί: Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr πρόκειται για 22 θέσεις χειριστών μηχανημάτων έργου και 2 χειριστών αποφρακτικών μηχανημάτων, για τις οποίες δεν βρέθηκαν υποψήφιοι που να πληρούν τις προϋποθέσεις, δηλαδή, τις σχετικές ειδικές άδειες που απαιτούνται.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σχετική υποσημείωση έχει περιληφθεί και στο ΦΕΚ που απέστειλε χθες το ΑΣΕΠ στο Εθνικό Τυπογραφείο και οι θέσεις αυτές θα παραμείνουν κενές. Άρα, τελικώς οι οριστικά επιτυχόντες και διοριστέοι δεν θα είναι 8.166 αλλά 8.142.

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις μόνιμες προσλήψεις στην ειδική αγωγή (5ΕΑ/2019)

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων στο asep.gr των υποψηφίων στην Προκήρυξη 5ΕΑ/2019 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ  19/21-5-2019 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) κατηγορίας ΔΕ.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Δ΄). Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει στις 21 Ιουνίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments