Lifestyle

Έλενα Κρεμλίδου: Ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ στο ΑΕΚ – Προμηθέας (vid)

Έλενα Κρεμλίδου: Ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ στο ΑΕΚ – Προμηθέας (vid)
Η μασκότ της ΑΕΚ σήκωσε στον αέρα την Έλενα Κρεμλίδου.

Η Έλενα Κρεμλίδου βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τον κρίσιμο αγώνα της ΑΕΚ με τον Προμηθέας Πατρων για τα playoff της Basket League και δεν πέρασε απαρατήρητη. Το όμορφο μοντέλο έχει βρεθεί αρκετές φορές στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει παιχνίδια τόσο της ΑΕΚ όσο και του Παναθηναϊκού.

Η μασκότ της ΑΕΚ όταν αντιλήφθηκε την παρουσία της όμορφης παρουσιάστριας, πήγε προς το μέρος της. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα ο «Πάντα Παντού» σήκωσε στους ώμους του την Έλενα Κρεμλίδου και ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ. Δείτε το εντυπωσιακό πλάνο που απαθανάτισε η κάμερα της «Cosmote TV»:

Έλενα Κρεμλίδου: Σύντομο βιογραφικό

Η Έλενα Κρεμλίδου είναι φωτομοντέλο και ασχολείται ερασιτεχνικά με την ηθοποιία. Έχει συμμετάσχει στην Εθνική ομάδα cheerleading. Η Θεσσαλονικιά Έλενα έφτασε στην Αθήνα για να σπουδάσει βιοχημικός, όμως την κέρδισε το ραδιόφωνο και η τηλεόραση. Η Έλενα Κρεμλίδου συμμετέχει στην εκπομπή “Ό, τι να ναι” του Μάνου Βουλαρίνου και του Πέτρου Νικολάου, ανεβάζοντας με την εκρηκτική της παρουσία τις θεαματικότητες αλλά και τη λίμπιντο.

Στην εκπομπή εντάχθηκε μέσω του συμπαρουσιαστή της Θανάση Πασσά, που όπως έχουν δηλώσει και οι δύο, την συνάντησε τυχαία στο δρόμο εν μέσω έρευνας για την εκπομπή και στη συνέχεια “κόλλησε” στην οικογένεια του “Ό,τι να΄ναι”. Η Έλενα πρωταγωνίστησε σε διαφημιστική καμπάνια BET AT HOME, που αφορούσε μεγάλη αυστριακή εταιρία στοιχημάτων, εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.

Έχει υπάρξει παρουσιάστρια του Βαγγέλη Περρή και της Μαρίας Ζαφειράτου στον Σπορ fm 94,6 στην εκπομπή “Desperado”. Η ίδια ασχολείται ενεργά με τη γυμναστική αλλά πάθος της αποτελούν και τα αθλητικά, και το αποδεικνύει με τις φωτογραφίες που “ποστάρει” στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments