Lifestyle

Δημήτρης Παπανώτας: Η “αιχμηρή” ατάκα του για τον Νίκο Μουτσινά (vid)

Δημήτρης Παπανώτας: Η “αιχμηρή” ατάκα του για τον Νίκο Μουτσινά (vid)
Ο Δημήτρης Παπανώτας αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά και την εκπομπή του, όπου σχολίασε το στυλ παρουσίασης και έκανε την πρόβλεψή του για το μέλλον.

Ο Δημήτρης Παπανώτας “ανακρίθηκε” από τον Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή After Dark. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός δημοσιογράφος σχολίασε τον Νίκο Μουτσινά και τη φετινή του επιτυχία, ως παρουσιαστής της εκπομπής “Για την Παρέα”. Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια του Μουτσινά στη φετινή σεζόν όπου “κράτησε στην πλάτη του το κανάλι”, όπως ανέφερε.

Ωστόσο, για τον Δημήτρη Παπανώτα, ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια. Όπως σημείωσε, ο παρουσιαστής “κάνει ένα λάθος”, αναδεικνύοντας το αρνητικό στοιχείο του στις εκπομπές του. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε τα εξής στο After Dark.

«Ο Νίκος Μουτσινάς είναι αδιαμφισβήτητα πρωταγωνιστής. Μου αρέσει που ο Νίκος κράτησε στην πλάτη του ένα κανάλι, κακά τα ψέματα. Νομίζω ότι είναι μια επιτυχία που πρέπει να του αναγνωριστεί, παρόλο που… Μέχρι εκεί κράτησαν τα ωραία, γιατί μετά ξεκίνησαν τα δύσκολα…

Δε νομίζω ότι θα έχει μεγάλη διάρκεια, γιατί κάνει ένα λάθος. Αυτό όλο το show το θεατράλε, ας το πούμε, θα το δεις μία, δυο, τρεις, πέντε φορές… μετά το έχεις μάθει απέξω πια. Το ίδιο αστείο, τον ίδιο άνθρωπο… είναι και μόνος του. Κάποια στιγμή θα βαρεθείς να βλέπεις το ίδιο και το ίδιο και θα θελήσεις να δεις κάτι άλλο. Πρέπει να το εμπλουτίσει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments