Αθλητισμός

Ρόμα: Στάση αναμονής για Μπάρκα – Κοιτάει και αλλού

Ρόμα: Στάση αναμονής για Μπάρκα – Κοιτάει και αλλού
Η Ρόμα δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε επίσημη πρόταση για τον Βασίλη Μπάρκα και εξετάζει και άλλες περιπτώσεις.

Η Ρόμα αντιμετωπίζει προβλήματα κάτω από τα δοκάρια από τότε που ο Άλισον αποχώρησε για την Λίβερπουλ. Πέρσι το καλοκαίρι η Ιταλική ομάδα απέκτησε τον Όλσεν, αλλά ο Σουηδός γκολκίπερ δεν έδωσε τη σιγουριά που έψαχνε η ομάδα του. Αυτό έχει οδηγήσει τους “τζιανλορόσι” να ψάχνουν εκ νέου παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση. Ένας από τα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα είναι αυτό του Βασίλη Μπάρκα.

Ο Έλληνας κίπερ έχει σταθερά ανοδική πορεία, ενώ ήταν ο κορυφαίος στο παιχνίδι της Εθνική μας ομάδας κόντρα στην Ιταλία. Αυτό το ματς ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ανθρώπους της Ρόμα να τον παρακολουθήσουν ξανά. Οι Ρωμαίοι έχουν μείνει ευχαριστημένοι με όσα έχουν δει από τον Μπάρκα και δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτηση του. Μάλιστα, κάποια δημοσιεύματα μιλούν για συγκεκριμένη πρόταση.

Στο περίμενε η Ρόμα για Μπάρκα

Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών μιλούσαν για πρόταση που θα φτάνει τα 8 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό το ποσό δεν είναι μικρό για καμία Ελληνική ομάδα, ωστόσο η ΑΕΚ αξιώνει τουλάχιστον 10 για να παραχωρήσει τον Μπάρκα. Οι Ιταλοί δεν έχουν προχωρήσει σε επίσημη πρόταση ακόμα, αλλά θεωρείται σίγουρο ότι έχει γίνει μια πρώτη κρούση προς την πλευρά του “δικεφάλου” για τις προθέσεις του.

Σύμφωνα με το «Sportime», μετά τη στάση αυτή που επέδειξαν στην ελληνική ομάδα, δεν υπάρχει στην ίδια κανένα άγχος, περιμένοντας οποιαδήποτε κίνηση των Ιταλών.

Προς το παρόν, βέβαια, δεν υπάρχει οποιαδήποτε κίνηση από την πλευρά τους, ενώ φαίνεται πως κοιτάζουν και άλλη μία περίπτωση τερματοφύλακα. Είναι μια θέση, άλλωστε, που στους «τζιαλορόσι» έχουν ξεκαθαρίσει, ότι χρειάζονται ενίσχυση, με τον Μπάρκα να είναι πάντοτε ψηλά στα πλάνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments