Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας – Βασίλης Βασιλικός: Έκαναν βόλτα και ήπιαν καφέ στο Ζάππειο (pics)

Αλέξης Τσίπρας – Βασίλης Βασιλικός: Έκαναν βόλτα και ήπιαν καφέ στο Ζάππειο (pics)
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν βόλτα σήμερα το πρωί στην Αθήνα, πίνοντας και καφέ με θέα την Ακρόπολη.

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Βασίλης Βασιλικός συναντήθηκαν σήμερα το πρωί και έκαναν βόλτα στην Αθήνα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε για λίγη ώρα με τον γνωστό συγγραφέα, ο οποίος τοποθετήθηκε επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος στις επικείμενες εκλογές του Ιουλίου. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο Ζάππειο και έκαναν περίπατο έως την Αίγλη, όπου κάθισαν για λίγη ώρα απολαμβάνοντας τον καφέ τους, έχοντας θέα την Ακρόπολη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Βασιλικός, είχε ηγηθεί του ψηφοδελτίου Επικρατείας της εκλογικής συνεργασίας Πράσινοι – Δημοκρατική Αριστερά. Επίσης είχε διατελέσει αναπληρωτής γενικός διευθυντής στην ΕΡΤ επί κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου. Πρόσφατα είχε παραστεί και στην παρουσίαση του βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη “Adults in the room” ενώ ήταν παρών και στην ιδρυτική συνδιάσκεψη του ΜέΡΑ 25. Είχε επίσης παραβρεθεί και στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ το 2016.

Αλέξης Τσίπρας – Βασίλης Βασιλικός: Φωτογραφίες από την πρωινή βόλτα τους

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments