Καιρός

Καιρός: Καύσωνας προ των πυλών – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Καιρός: Καύσωνας προ των πυλών – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου
Ιδιαίτερα ζεστός θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με όσα προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Σήμερα ξεκινάει και επίσημα το καλοκαίρι. Μετά από αρκετές μέρες που ο καιρός ήταν ασταθής, η θερμοκρασία θα ανέβει στα ύψη. Όλη η Ευρώπη θα βιώσει έναν καύσωνα το Σαββατοκύριακο. Στην Ελλάδα η πολλή ζέστη θα είναι αισθητή το Σαββατοκύριακο σε όλη την χώρα. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Ο γνωστός μετεωρολόγος αναφέρει το θερμόμετρο αναμένεται να φτάσει μέχρι και τους 39 βαθμούς στις ευπαθείς περιοχές στην ζέστη. Η αυξημένη θερμοκρασία θα είναι αισθητή και στα νησιά. Ωστόσο από την Δευτέρα, η θερμοκρασία θα αρχίσει σταδιακά να πέφτει από τα βόρεια. Η πτώση αυτή ωστόσο δεν θα είναι τόσο αισθητή αφού θα υπάρχει και αυξημένη υγρασία με τον δείκτη δυσφορίας να χτυπάει κόκκινο! Την Τρίτη θα είναι πιο αισθητή η πτώση που σε πολλές περιοχές θα φτάσει και τους 7 βαθμούς.

Καύσωνας στη δυτική Ευρώπη

Το Σαββατοκύριακο στις περισσότερες περιοχές της δυτικής Ευρώπης ο καιρός θα είναι άστατος. Όμως από την Δευτέρα το θερμόμετρο σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες θα δείξει ακόμα και 40 βαθμούς Κελσίου. Θερμές αέριες μάζες από την Βόρεια Αφρική θα βάλουν στον κλίβανο την Μαδρίτη, το Παρίσι, τις Βρυξέλλες, την Φρανκφούρτη και το Βερολίνο. Το σκηνικό αυτό θα διατηρηθεί έως και την Παρασκευή δημιουργώντας συνθήκες καύσωνα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΤΟ ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ ΚΑΥΣΩΝΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ! ΤΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! (

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΤΟ ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ ΚΑΥΣΩΝΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ! ΤΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! (βίντεο)Οι φίλοι και γενικά το ταξιδιωτικό κοινό που πρόκειται να επισκεφθεί περιοχές όπως την Ισπανία, τη Γαλλία, τα ανατολικά της Μ. Βρετανίας, την Ολλανδία, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο, τη Γερμανία, την Ελβετία αλλά τη βόρεια Ιταλία από την ερχόμενη Δευτέρα καλό θα είναι να λαμβάνουν τα μέτρα κατά του καύσωνα που λαμβάνουν οι ντόπιοι και να υιοθετούν και οι ίδιοι και να αποφεύγουν την έκθεσή τους στον ήλιο το μεσημέρι.να ενημερώνονται για τον καιρό από την επίσημη μετεωρολογική υπηρεσία της χώρας που βρίσκονται ή θα βρίσκονται! Οι αναμενόμενες πολύ υψηλές θερμοκρασίες αυξάνουν επίσης τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς, οπότε καλό επίσης είναι να ενημερώνονται από τις τοπικές αρχές για τυχόν ανάλογα περιστατικά ! Με εκτίμησηΣάκης Αρναούτογλου

Gepostet von Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou am Mittwoch, 19. Juni 2019

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments