Αθλητισμός

Γιόχαν Μπεναλουάνε: Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού σύμφωνα με τους Ιταλούς

Γιόχαν Μπεναλουάνε: Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού σύμφωνα με τους Ιταλούς
Ο Γιόχαν Μπεναλουάνε, ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός, ήρθε να προστεθεί στη λίστα του Ολυμπιακού, αν πιστέψουμε όσα γράφουν οι Ιταλοί.

Ένα ακόμα όνομα ποδοσφαιριστή που πέρσι αγωνίστηκε στη Νότιγχαμ Φόρεστ έρχεται να προστεθεί στη λίστα του Ολυμπιακού, σύμφωνα με δημοσίευμα στο εξωτερικό. Αυτό είναι του Γιόχαν Μπεναλουάνε. Πρόκειται για 32χρονο Τυνήσιο κεντρικό αμυντικό. Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, σύμφωνα με ιταλικά Μέσα εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης του έμπειρου κεντρικού αμυντικού. Συγκεκριμένα, το «calciomercato.com» αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει βάλει στα ραντάρ του τον συγκεκριμένο παίκτη, ο οποίος πάντως, όπως υποστηρίζει πάντα το εν λόγω δημοσίευμα, επιθυμεί να αγωνιστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα, περιμένοντας προτάσεις.

Ο 32χρονος έχει αγωνιστεί και με τις μικρές ομάδες της εθνικής Γαλλίας, ενώ έχει παίξει στο παρελθόν στην Λέστερ, καθώς και στις Φιορεντίνα, Πάρμα, Αταλάντα, Τζεσένα και Σεντ Ετιέν. Οι Ιταλοί, λοιπόν, τονίζουν ότι ο Μπεναλουάνε έχει θέσει ως προτεραιότητα να επιστρέψει στην Ιταλία, ωστόσο, ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του, κάτι το οποίο μένει φυσικά να φανεί αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Φεύγουν τη Δευτέρα για Πολωνία

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε, αλλά τώρα είναι που αρχίζει το πραγματικό… τρέξιμο. Οι «ερυθρόλευκοι» το πρωί της Δευτέρας αναχωρούν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στο εξωτερικό, σε Πολωνία και Αυστρία, όπου θα δοθούν και έξι δυνατά φιλικά ματς. Έτσι, το Σάββατο, πραγματοποιήθηκε στου Ρέντη η τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους μέχρι την επιστροφή της ομάδας στη βάση της στις 11 Ιουλίου για την τελική ευθεία πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Στην προπόνηση του Σαββάτου ήταν και ο Λευτέρης Χουτεσιώτης. Ο νεαρός τερματοφύλακας, που αποφάσισε να μη συνεχίσει στον Ολυμπιακό, χαιρέτησε τεχνικό τιμ και συμπαίκτες. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και έχει αποφασιστεί να μη συνεχίσει στο λιμάνι, αφού θα ήταν και πάλι τρίτος τερματοφύλακας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την Κυριακή ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε στους παίκτες του ρεπό ώστε να ετοιμαστούν για το ταξίδι, ενώ ο ίδιος κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα θα γνωστοποιήσει και την αποστολή που θα κάνει το ταξίδι για το βασικό στάδιο της «ερυθρόλευκης» προετοιμασίας. Θυμίζουμε πως ο Μαρτίνς θέλει να έχει άμεσα και τον επιθετικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments