Video

Survivor 24/6/19: Πέρασε στον τελικό η Κατερίνα Δαλάκα (vid)

Survivor 24/6/19: Πέρασε στον τελικό η Κατερίνα Δαλάκα (vid)
Survivor 24/6/19: Η Κατερίνα Δαλάκα είναι η πρώτη παίκτρια που εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στον Ελληνικό τελικό.

Survivor 24/6/19: Η Κατερίνα Δαλάκα ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο όταν το reality είχε ήδη ξεκινήσει. Η είσοδος της στο παιχνίδι ήταν μια προσπάθεια του Τούρκου παραγωγού να ανεβάσει τα νούμερα. Η πρωταθλήτρια του στίβου ανέλαβε το “καλημέρα” ηγετικό ρόλο στην ομάδα της. Παρά γεγονός ότι τελευταία η μαύρη ομάδα δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά, η Δαλάκα είναι αυτή που παίρνει τις περισσότερες νίκες στα αγωνίσματα. Φυσικά είναι σταθερά μέσα στους κορυφαίους στον διαγωνισμό γενικότερα.

Στο πρόσφατο παιχνίδι επάθλου ήταν μια από τις λίγες φορές που έχασε από κάποιον αντίπαλο. Αυτό ήταν από την Αφροδίτη Σκαφίδα. Μάλιστα, δεν μπόρεσε να κρύψει την ταραχή της και με δάκρυα στα μάτια έφυγε για το δάσος. Μια μέρα αργότερα έπρεπε να διαχειριστεί μια νέα ήττα για την ομάδα της. Αυτή τη φορά για την ασυλία. Η λευκή ομάδα έκανε το 1-0 και με εμφατικό τρόπο. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για το ατομικό αγώνισμα της ασυλίας.

Στον τελικό η Κατερίνα Δαλάκα

Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν αυτή που κέρδισε το αγώνισμα με τα σύμβολα και πήρε απευθείας θέση στον Ελληνικό τελικό. Ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες ότι τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν ορισμένοι αγώνες κατάταξης. Θυμίζουμε ότι φέτος θα γίνουν δυο τελικοί. Ένας στην Ελλάδα και ένας άλλος στην Τουρκία. Από εκεί θα προκύψουν και οι δυο νικητές του φετινού Survivor.

Θυμίζουμε ότι ο Ελλάνικος τελικός άλλαξε ημερομηνία. Μετά την προκήρυξη πρόωρων εθνικών εκλογών την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019, πρέπει να γίνουν πολλές και ριζικές αλλαγές στο πρόγραμμα του σταθμού. Μία από αυτές είναι και η μετατόπιση του μεγάλου τελικού του Survivor που δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί την 7η Ιουλίου που ήταν προγραμματισμένος.

Ο ημιτελικός του reality επιβίωσης θα διεξαχθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου, ενώ ο μεγάλος νικητής του Survivor θα αναδειχτεί την Κυριακή 30 Ιουνίου μέσα από την διαδικασία ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Ο ημιτελικός θα προβληθεί μαγνητοσκοπημένος και μόνο ο μεγάλος τελικό θα μεταδοθεί live από το Γαλάτσι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments